minismom plesanta aşağıdaymıs rahim agzıyla arasında 1 cm varmıs yukarı çıkarmı 21+4 m ilki normal dogum olmustu 2. side oyle olsun istiyorum insallah cıkar yaa boyle asagıda olup sonradan yukarı cıkan oldumu kacıncı haftada cıktı yukarı
minismom maviportakal_ ben carsamba gunu detaylı ultrasona girdim perinatoloji doktoru sadece plesanta asagıda doktoruna her gittginde soyle takip etsin dedi baska bisey dmedi kendi doktoruma cıkmadım daha sana bisey dedilermi sunu yapma falan gibisinden
maviportakal_ minismom dinlen kendini çok yorma dedi bu şekilde olursa sezaryen olman gerekiyor dedi bir de cinsel ilişkiden bir süre kaçının dedi ileri haftalarda yukarı çıkabilirmiş
[silindi] Haftadan beri aşağıda 13+2yim şu an ilişki ağır kaldırmak yasak, kendi doktorum 4 ay sonunda çıkmaya başlar diyor, eşimin doktor müşterisi %90 yukarı çıkar dedi bakalım 🌿
minismom [silindi] nette baktım 32. haftaya kadar cıkar yazıyo ama yasayan varmı sormak istedim bakalım insallah cıkar 😊 bana bisey dmedi kendi doktorum yasakta koymadı ama bakalım artık kanaman falan olmusmuydu senin
[silindi] minismom hiç kanamam olmadı hatta 6. Haftada kanama alamım vardı onu bile kanama yaşamadan progestan ile atlattın şükür 🧡
minismom Mavro 2.5 yasında kızım var pekte mumkun olmuyo ya dinlenmek ama elimden geldigince dinleniyorum tabi butun is bana bakıyo sonucta