Beyazmelekkk ikimelekannesii22 uygulamadan çocuk üzerine tıklayınca TC bilgisi bulunamadı diyor ? Uygulamaya çocukları ekledim aslında bu uyarıyı ilkinde de verdi ama para yatmıştı çekmiştim geçen ay
Melikeex Fi557 çocukları kaydettikten sonra çocuklarım kısmından 2025 doğumlu olanın üstüne tıklayıp ödeme bilgisine bakicaksaniz orada ödeme yatmismi ne kadar yatmış gorunuyo yada hangi tarihte yaticagi
Benimennembirmelek Semam ben sorduğumda yine bankadan alınır ama eğer değişiklik olup atmden çekilirse msjda yazar demişti
Mrvsmt2502 ikimelekannesii22 bende atm den nasıl çekildiğini merak ediyorum benim yatmış atm den denedim ama beceremedim ya bilen yardımcı olsa keşke
myangelson Melikeakkc evet mesaj geliyor bankaya yatınca her ay böyle olacakmış sanırım. Evet 1500 alırsınız sizde
Melikeex Fi557 ikiye böldüler ya bı kısmı önce alicak bı kısmı sonradan toplu alicak büyük ihtimal sizinki de sonradan yaticaktir benimkide 3 Nisan doğumlu 2 aylık yatmış bize
Melikeex Beyazmelekkk benim ilk oğlumda o hatayı veriyo ikincide vermedi 2025 sonrası degilmi bebeğiniz