Gamzerkk Kızlar doktorlar hep kesin birşey söylemedi kız gibi dediler ama 27+6 oldum ve alışverişe başlıyorum bu resim 3 çizgi olayına mi ait bilen var mı aydinlatsaniz beni 😂 resmi bu şekilde atabildim bakabilir misiniz
busebasaran06 Gamzerkk detaylı ultrasona gitmedin mi aşkım çocuk doğacak nerdeyse 😅😅😅 maşallah bu arada
Ksnmera Gamzerkk aynı durumdayız sanırım bende sürekli devlete gidiyorum benziyor diyip cinsiyeti söylemiyorlar nerdeyse doğum olmasını bekliyorlar utanmıyorlar yani nasıl anlamıyorlar özeldeki doktor doltorsa bunlar ne ben çözemedim
Smyye1B Gamzerkk Kız bebek bu bence bende 26da öğrendim erkek olduğunu bacak arası görüntüleri farklı ☺️
Gamzerkk busebasaran06 gittim ama hep kız gibi deyip gecistiriyorlar yasakmis söylemek net birşey demediler 🤦🏻♀️🤷
busebasaran06 Gamzerkk özele gitsen hemen söylerlerdi bence. bizim burda devlettekiler de tahmin yapıyor söylüyor bizimde nasipse kızımız olacak :)
Gamzerkk busebasaran06 yani bilemedim 12.haftadan beri kız gibi dediler ona göre kendimi ayarladım hazırım 😂 bu üç çizgi ultrasonundan anlayan varsa diye demiştim 😂
Gamzerkk Ksnmera ya evet bı de 12.haftadan beri hatta detaylı ultrasonda bile kız gibi diyorlar kesin olduğu nasıl belli olmuyor anlamıyorum 🤷
Gamzerkk Smyye1B ay bı söylemiyorlar tam kesin kız gibi dedikleri için herşeyimi alıyorum artık sürpriz yapmazsa 😂😂
Smyye1B Gamzerkk Bizimde detaylıda erkek dediler sonrasındaki 3 kontrolde hep kız dedikleri için biz bekledik son kontrolde ne derseler kabul dedik erkek dediler kabul ettik ☺️
Hamdiyevural Gamzerkk kız bu bildiğin prenses yani orda 3 çizgi rahat rahat ortada doktor hala emin olamıyorsa erkek istediği için mi emin değil 🤣🤣bnce alışverişe başla net yani kız