oonambirnambir 15+3 hafta olduk, ama hareketlerini hiç hissetmiyorum 2.Gebelikte erken hissedilir dediler ama bende tık yok, sizler hiseetiniz mi
Kitapkolik660_ oonambirnambir 10.hafta segırme olmuştu 21e kadar hıssedemedım doktora sordum hatta ikinci gebelık erken hissedilir derler ama hissetmiyorum diye normal bir durum demişti 20 den sonra hissedersın dedi
hayalperest2310 oonambirnambir 17 de net hissettim öncesinde seyirmeler vardı kızımda 23 haftalıkken hissetmiştim erken oldu bu
3_bebelianne oonambirnambir erken hissedilir derken onu ağzı olan söylüyor ilk 16haftada ikinci 18 üçüncü 20haftada hissettim çocuklarım gayet sağlıklı iki numara bazen hiç hareket etmezdi doktora giderdik korkup uyuyor oluyordu mesela
Nihan87 17+6 olmuşuz bugün ama ben de daha hissedemedim, çok nadiren baloncuk patlıyor gibi bir his oluyor
Kitapkolik660_ oonambirnambir normal bir’de sürekli ayakta duruyorsn küçük kıpırtıları fark edemıyorsundur ama net 21 de hissedersin evham yapma
halitefe oonambirnambir ben 15. Haftada az ve minikte olsa hissetmeye başlamıştım ama kilonuza karın kas yapınıza göre değişiyor bu durum kafanıza takmayın
BuketErkan Ben ilk gebeliğimde 19. Haftada hissetmiştim 2. De 16 da hissettim sizde yakında hissedersiniz bence
Garfield oonambirnambir 16 da hissetmeye başladım şuan 18+1 im ayaktayken hissedilmiyor sadece sırtüstü yattığımda alt karında pıt pıt vurma hissediyorum. Tokken sırtüstü yatıp elinizi alt karnınıza koyun henüz rahim yukarı o kadar çıkmadı kasığa yakın yerde hissediliyor