semaya kızlar çok canım çekti pazardan aldım şerbetini yapayım diye google dan bakayım bi dedim zararlı mı diye zararlı diyodu çok canım çekiyo napıcam ya
minikbebegim06 semaya Chatgpt ye sordum buraya görsel eklemeyi bilmiyorum ama riskli gebelik varsa içilmemesi gerekiyormuş rahim kasılması yapıyormuş bence doktora sormadan içmeyin Allah korusun azı çoğu yok yani bir şey olsa o mu sebep diye düşüneceksiniz
minikbebegim06 bebek_29 nerden biliyorsunuz zararlı olmadığını rahim kasılmasına sebep oluyormuş zaten riskli gebeliği varmış kadının ne kadar rahat öneride bulunuyorsunuz ya
bebek_29 minikbebegim06 Benim bildiğim kadarıyla zararlı değilmiş ben bildiğimi yazdım sadece :)))) zararlı olsaydı zaten yazmazdım rahat öneri derken hiç anlamadım…
bebek_29 minikbebegim06 Bence yorum yazarken dikkat edin ben şimdi öğrendim riskli gebeliği olduğunu:))) yazmazdım yoksa
Lknrcr Riskli gebeliğin var birde içilmemesi gerekiyor diyorsa bence içmemelisin ama canın çok istediyse 1 yudum içsen belki birşey olmaz ama yinede en iyisini doktor bilir
minikbebegim06 bebek_29 herkesin gebelik durumunu bilemiyoruz doğal olarak bitkisel şeylerde için yapın bir şey olmaz demek bana göre saçma ve gereksiz
bebek_29 minikbebegim06 Ben bilmiyordum riski gebelik olduğunu canım bilseydim yazmazdım tabi doktoruna sorup öyle içmesi gerekiyor:)) herkesin gebeliği farklı kiminde zararlı olur kiminde olmaz🫠
minikbebegim06 bebek_29 yok anladım canım seni ama riskli gebelik olmasa bile bitkisel şeyleri önermek risktir
ug_fa-3diplomalianne semaya canım riskli bir gebeliğin olduğunu bilmiyordum lakin bir sağlıkçı olarak ve kendi doktoruma da sorarak bunu söyledim tabi ki sen her ihtimale karşı yine de kendi doktoruna sorup öyle iç durumunu ve ayrıntıları en iyi o biliyor sonuçta