Burcinkilic52 20 haftalık hamileyim bazı sebeplerden ötürü Erzurum merkeze gitmek durumunda kaldım 1 2 ay Erzurum’da iyi bir doktor önerisi olan varmı iyi ilgilenen kızlar
Ceku256 Burcinkilic52 Ben Buhara da Berna hocaya gidiyorum memnunum. Şehir hastanesinde Taner Çam hocayı övüyorlar.
Busramnida Burcinkilic52 şehir hastanesine gidiyorum rümeysa ve Seray hoca ikisinden de çok memnunum başından beri ordayım özele gitmedim hiç 2 doktor iyi gelince şuan 36 haftalığım doğumumda şehir hastanesi olucak siz hangi şehirdesiniz ki normalde ?
Ceku256 Burcinkilic52 muayene ücreti 1230 TL. Prof doktorda artıyor tabi tam olarak bilmiyorum onun ücretini.
Burcinkilic52 Busramnida ben ordu merkezdeyim normalde burda özele gidiyorum eşim iş dolayısı ile Erzurum’da olacak 2 ay sanırım o yüzden iyi ilgili birde ultrasonu iyi olan bı doktor arayisndayim
ebrates Busramnida nasildi hastane saglikla kucaginiza almissinizdir insallah. Deneyiminizi paylasir misiniz?
Busramnida ebrates benim o yazıyı yazmamdan sonra doğurmam 🤭😅 37+3 te normal doğum ile çok şükür doğurdum canım sorularını tabiki de yanıtlarım kaç haftalıksın şuan 🥰