mom_0038 İzmir şehir hastanesinde cinsiyeti kaçıncı haftada ögrendiniz 16 haftadayım gitsem ögrenebilir miyim
mom_0038 3 gün önce özele gittim 16+6 haftalık doktor 100%100 erkek dedi benim inanasım gelmedi cinsiyet değişir mi sizce ayın 9 una şehir hastenesine randevu aldım sizce söylerler mi merak ediyorum 🥲
Miinniik mom_0038 17 hafta yanılma payı çok düşük bi hafta canım devlette artık söyler tabi bi git için rahat etsin ama yüzde yüz dediyse kesindir
ikiiPrensensAnnesi mom_0038 bacaklarını kapatmazsa söyler bide doktorun nasıl biri olduğuna bağlı bazıları uğraşmıyo baştan savıyo
mom_0038 Gulikaa var ama net değil hiç bişe anlaşılmıyor pipi falan göremiyorum ben 😅🤦♀️atıyım bakar mısın
Gulikaa mom_0038 bacim resmi diger odaya koyup uzaktan cekseydin😄 Biraz yakindan cek netlestirip boyle birsey anlasilmiyo🥲
mom_0038 Gulikaa renkli ulturanyonları telefondan çektirdi doktor diğerini çekip atabilirim ancak 😅🙈🥲
Gulikaa mom_0038 genelde yuzunu cekmis ama hicbir doktor 100de 100 demez hep yuzde 80 90 derler yanilma payi oldugu icin. Erkek diyorsa erkektir sanirim hayirlisi olsun insallah