Bebivekedi Ben özel takipliyim 5.aya girdik ve daha hiç konuşmadık en başta mı söylemem gerekiyordu yoksa son haftalarda bir değerlendirmemi yapılıyor
Esiilaa Bebivekedi 36. Haftada anca metlesıyor bazı seyler biz daha yenı konuştuk 36. Haftaya girdiğimde zaten öncesinde cok onlarda fikir belırtmek istemiyor hem fikir olmak önemli tabi ki zaten makatsa direk sezeryan komısulacak cokta bısey kalmıyor o durumda ama bizimki başaşagı bende normal istiyorum doktorumda destekledi
avucundaopucuk Bebivekedi 2. Doğumum olucak 29 haftalıkken tahmini doğum tarihini sorduğum için gün verdi ve o zaman nasıl doğum istediğimi sormuştu
plajterligi Bebivekedi çok erken doğumu konuşmak için, son haftalarda bebeğinizin sağlığından pozisyonundan sizin durumunuza kadar o kadar etken var ki, planlı sezaryen düşünseniz bile çok erken, 33-34 ten sonra anca gündeme gelir doğum şekli
Bebivekedi Esiilaa ya ben sezeryan istiyorum acaba diyorum doktorumun bilmesi lazım mı son haftalarda mı konuşulur
Esiilaa Bebivekedi yanı sizin istediğiniz önemli zaten önemli olan erken veya geç söylemenin çok bir önemi yok bu konuda sizin istediğiniz olacak en nihayetinde sizin psikolojiniz ön planda olmalı doğumda normal istemediğiniz sürece zorlamaz doktorunuz da
Bebivekedi plajterligi evet bunu merak ediyordum teşekkür ediyorum belki sonra fikrim değişir diye düşünüyorum bir yandan fiyat artmadan hastaneden doğum paketi almak istiyorum