Elbu Kızlar 30 haftalık olduk 2. Gebeliğim ilkk sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak doktor 38+3de alırım dedi heyecan bastı beni sizde durumlar nasıl
Arzu19988 Elbu bizde 29+2 mide yanmasi bel ve canaq agrilari bitirdi beni bide iki yasinda kizim var cok zor(
Elbu Arzu19988 evett benimde kızım var oda ilgi istiyor akşam park istiyor cidden bellim.artikk çok ağrıyor benimde
Elbu Elisasu123 kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere ben 30. Haftamda gittim işte 34te gel dedi bide bana 34te gün veririm kesin gün dedi
Hamisbirisi1 32+1 im bende 🥹 ama henüz doğum şekli tam belli değil normal doğum olarak ilerliyor dedi doktorum bakalım kaçıncı haftada gelir oğlum
Elbu Elisasu123 banada 1 ay sonra gel dedi ama bazı doktorlar 2 haftada bir cagriyor 30dan sonra kafam karisti
Beboko52229 Elbu evet bana 15 günde bir dedi bana da cok erken geldi. Hatta herseyım normal oldugu halde.
Zhdnl Elbu benimki tüp bebek en son 30+4 te gittim beni 34 de çağırdı tam sanırım sonra sıklaşacak herhangi bir sorunum yok bebek biraz iri sadece