Zlmdnccc Kızlar 39+3 te doktor doğum baslasin diye alttan muayne yaptı lekelenme kanama olur dedi ama üstünden iki gün geçti ne sancı oldu ne leke ne kan hiç bişey olmadı ise yaramadı galiba yaşayan varmı böyle
Meryeminannesi20 Zlmdnccc 😌 inşallah kısa zamanda belirtileriniz olur ve doğumunuz gercekleşir 38+3 bende bian önce doğsun istiyorum 😭 açıklık varmı bişey dedi mi peki
arinmommy Zlmdnccc bana 37deyken yapmışlardı iki kez ama hiç lekelenme olmadı 39+6 oldum açıklığım da yokmuş bebek de kanala girmemiş
Zlmdnccc Meryeminannesi20 1 cm açıklık dedi ama ilk doğumdan kalmış olabilir dedi herşeyi yapıyorum valla hiç sancı flan bişey yok herkeste ise yaramış anlayamadım 39+5 oldu
Meryeminannesi20 Zlmdnccc yani hiç yoktan bi başlangıcın var bende bilmiyorum önceki gebeliğimde doktorum ahu Dudu yaprağı çayı günde iki fincan içicen demişti oda hemen açılma yapıyormuş bi deneyin derim inşallah faydası olur bende bu haftasonu bulabilirsem alacağım arifoğlu markasının varmış galiba
Zlmdnccc Meryeminannesi20 bikac yerde sordukta bulamadık zaten geç oldu galiba artık ise yararmi bilmiyorum ama
Zlmdnccc esmaugurrr bekleseydin canım son anda geldi benim kuzenimin 40+5 te kendi sancilanip dogurdu
esmaugurrr Zlmdnccc valla artık hem çok zorlaştı son günler midem belim karnım her yerim bi yandan ağrıyor bide sancım gelmezse boşuna beklemiş olucam o yüzden bence böyle daha iyi oldu canım
Zlmdnccc Kubra001111 yaa herkes aynı demekki ya ne sancı geliyo ne bişey ben anlamadım bu işten bişey 🤷