kullaniciadi2025 Vajinal doğum istiyorum fakat eğer doğum başladıktan sonra yapamazsam sezeryana alınabiliyormuyum veya epidural Vajinal doğum daha mı iyi başta o şekilde mi tercih etmeliyim doğumda tek olmak veya eş ile beraber olmak manevi açıdan etkiliyor mu
3_bebelianne kullaniciadi2025 eşim ikinci normal doğumda girdi ayılıp bayıldı birde onla ilgilendiler😂🤣ağladı falan üçüncü sezeryan olacak ama bence eş olmamalı
gamzetahsin kullaniciadi2025 Her dogum özeldir.Eşleri ile beraber doguma gıden bir sürü hamiş var🥰Ama ben eşimin benimle beraber doguma gırmesını ıstemedim iki vajinal dogum yaptım dışarda bekledi☺️
Anonim3400 kullaniciadi2025 epidural alman için 4 cm açıklık olması lazım. Ben eşimi yanımda istiyorum hem o ana beraber şahit olalım hem benim yanımda olsun bana destek olsun kesinlikle kendimi daha iyi hissederim yanımda olunca ama dr sordum doğuma eşimi alıyo musunuz diye ben girmelerini önermiyorum kaka yapabilirsin falan dedi kordonunu kesmek için gelebilir doğumdan sonra dedi bunu eşimin yanında söyledi eşim de zaten çığlıktan falan geriliyor o yüzden girip girmemekte kararsızdı ama dr öyle söyleyince bak dr girmesin istemem dedi diyo vazgeçti gibi 🤦🏻♀️ ama ablam da ebe girsin dedi elini tutar terini siler hem destek olur hem de kolay değil dopurmak onu da görsün dedi zaten alt kısmı görmüyor üzerinde örtü oluyor dedi ikna edebilirsem bakalım
kullaniciadi2025 Anonim3400 yurtdışında doğum videolarında hiç örtü vs olmuyor ama Türkiye’de zaten eş yanında oturursa görmüyorki ne olduğunu sadece destek olmuş olmuyor mu yoksa buradada hiç örtü falan yok mu
Anonim3400 kullaniciadi2025 örtü var canım instagramda doğum videolarını hiç görmediniz mi oradan bakın zaten ayaklarını yukarı kaldırıyosun önünde örtü oluyo alt kısım hiç gözükmüyo bebeği kaldırdıklarında görüyosun ilk sonra zaten kucağına veriyorlar