Kızlar ben yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ve gebelik düşününce bıraktığımda dedim ki ben kendime işkence ediyormuşum çünkü cinsel istekte aşırı bir azalma yaşıyordum çoğu zaman hiç istemeyerek kendimi rolleyerek yapıyorduk hapı bıraktım bi baktım aaa aslında güzel bişeymiş 😅 şimdi gebelikten sonra ben tekrar hap kullanmak istemiyorum yan etkileri vs.(damar genişlemesi yapıyor ve bende zaten varis problemi var) Tekrar çocuk düşünmesemde tüp bağlatmakta bana uzak şu an için eşime diyorum sen bağlat tüplerini erkeklerde bağlatabiliyor çocuğumuz var çok şükür başka da düşünmüyoruz yıllarca ben fedakarlık yaptım sıra sende o da istemiyor ama beyfendi kondom kullanmayı da kabul etmiyor geri çekilme yeterliymiş 🫣 yahu geri çekilip dua mı edeceğiz olursa zaten sezaryenliyim doğumum sınırlı napıcaz diyorum olmaz olmaz diyor bana daha şimdiden gerilmeye başladım ben hap kullanmak istemiyorum aşırı isteksizlik yapıyor kondom beyfendi kabul etmiyor ben tüp bağlatayım dediğimde hemen kabul ediyor ama 😡 aman kendine bişey dokunmasın.. spiralle de hamilelik ihtimali varmış diye korkuyorum 🙃 siz nasıl korunuyorsunuz çevrenizde spiralli hamile kalan var mı ? Sizinde eşiniz tüm yükü size mi bırakıyor yoksa benimki mi tuhaf 😬