ozdenarda Dilaree ben özel umit batikent hastanesine gidiyorum abdurrahman akcay doktorum harika bir doktor cok pimpirikli bir insanm bi cok doktor degstrdim kendisinde dogum yapicam insallah cevremdede dogum yaptrdgi bi cok insan var
BusRAmazan ben ozel ümit wisnelik hastanesinde mesut taşkeline qidiyorum teyzem de onda doqum yaptı 2 cocuqunuda bir çok kişiye sordum herkes çok memnun. çok sakin bi doktor tavsiye ederim BN çok memnunum cnm
BusRAmazan Dilaree doktorumdan çok memnunum BN çok konuşkan çok meraklı biri olarak doktor çok sakin eşim dio BN doktor olsam bi dk cekemem seni DİE. tbi maddi durumda önemli devlet dusunuyorsan orda da oquz yuwanci çok iyi duymuştum ama çok dolu oluyor
Dilaree Ben özel düşünüyorum bir arkadaşım daha aynı doktoru önerdi . Peki oda süsleme yapılıyor mu 😊
BsraAkarDemir Anadolu Hastanesi - Tanser beye gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum 😊 Fiyatlar konusunda bir fikrim yok bilen varsa benide bilgilendirsin 🙂
Dilaree Urfa da yaşıyorum ben doğumumu Eskişehir de ailemin yanında yapacağım o yüzden çok bilgim yok hastaneler hakkında