Pera120 Kızlar hamileyken oje sürülür mü? Bu konuda doktora danışan var mı? Yves Rocher vegan ojelerim var ama sürebilir miyiz merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
ilaydaminec Pera120 Benim doktorum oje ve makyajda sıkıntı olmadığını söyledi, ama kişiden kişiye hassaslık değişebilir bilmiyorum. Ben ilk aydan beri kalıcı oje yapıyorum ama kendime 20. Haftadayım 😂
mavideniz9696 Pera120 ben jel oje bile yaptırıyorum ilk 3 ay yaptırmadım sadece normal oje sürdüm 3. aydan sonra tekrar jele başladım doktor hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi
Giqu Pera120 chatgbt ye sormuştum, düzenli kullanılmadığı sürece arada bir sürülebilir diyor özetle. Doğal içerikli olanlar tercih edilmeli diyor.
Elaozkan Ben söylediğiniz ojeyi arada kullanıyorum diğer ojelere göre daha temiz içerikli problem olacağını sanmam
Selinoritaaa mavideniz9696 bazı doktorlar mavi ışığın iyi olmadığını söylüyor bazıları da yaptırabilirsiniz diyor kafam karıştı benim.
incubusse Bence bu kadar her şey bebeğe zarar verir mi odaklı olmayalım,sağlıklıysa tutunacak ve en güzeli olacaktır🌸 oje sürmenin de hiçbir zararı yok
minikari Pera120 ilk 2.5 ay falan sürmedim ben hiç ama arada şimdi sürüyorum düğün vs gibi durum olunca falan zaten nedense kokusu bile rahatsız eder oldu beni önceden seversin kokusunu 😂😂
Pera120 ayseeeemoyku abla tatile giderken kaynananıza gittiğinizi söylüyor musunuz diye bir soru sormuşsun da benim yeni ve heyecanlı bir anne olarak kimyasal içerdiği herkes tarafından bilinen bir şeyi sormam mı anormal geldi?
Katziece Pera120 her oje surdugumde eşim atak geciriyordu ‘bebek zehir soluyor’ diye🤦🏻♀️ en son gittiğimizde doktora sorduk güldü bize jdbdjjdd Elbette surebilirsin dedi🫠
Muallim3 Pera120 Ben hamileliği öğrendiğimden beri kremlerimi bile bıraktım. Zeytin yağına döndüm asdfghjk O yüzden ben olsam sürmem.
ayseeeemoyku Pera120 eee benim ki gayet normal bir soru parmağına sürdüğün ojeyide sormazsın be ablam😄
[silindi] Pera120 benim doktorum önermemişti canım herhangi bir sorunda acil müdahale edilmesini geciktirir demişti ojeleri çıkar vs. Özel günlerde sürüyordum sadece. Yves rocher daha temiz içerikli, kullanabilirsin sürekli olmamak şartıyla bence 🌸
3_bebelianne Pera120 çok nadir sürerim özel günlerde hamilelik öncesi hep sürerdim tırnakta yaptıran biriydim😅😅hep yves rocherin ürünlerini kullanıyorum bende temiz içerikli sür bence sorun olmaz