Beyzanur12 Ben eşimle daha rahat edeceğimi düşünüyorum onunla olmak vs. Ama o diyo annen daha yardımcı olur. Doğumdan sonra ne gibi durumlar olabiliyor. Sizce anne mi kalmalı eş mi ?
ErsBegAs Beyzanur12 Halam kalacak 😍 ebe diye daha rahat ederim diye düşünüyorum ☺️ Eşim de psikolojik destek olarak yanımda olacak 😍 annemle birazcık atışma ihtimali var stres istemiyorum
Embu Beyzanur12 benim ikisi de kaldı annem bebekle eşim benle ilgilendi eşimle daha rahat ettim açıkçası yürürken tuvalette eğilip kalkmama yardım ederken felan ama ben sezaryen oldum canım 🤷♀️ yemeğimi suyumu hep eşim yedirdi içirdi ona eksikleri daha rahat dedim şimdi de eşim kalacak annem tek bırakamam bende gelecem diyor ya yine ikisi kalacak ya da eşim tek kalacak canım
Minnakpopus Beyzanur12 Eşimi isterim her zaman. İlkinde pandemiydi 5 sene öncesi annem mecbur kalmıştı bazı sebeplerden dolayı ama çok isterdim eşim olsaydı. Şimdide nasip olursa eşimi istiyorum benle ilgilenmesi adına. Kızkardeşim zaten yenidoğan hemşiresi o da bebekle ilgilenecek annemde evde oğluma bakacak😂
Paronayanne Beyzanur12 ben 1 ay hastanede yattım hem annem hem eşim kaldı yanımda . Bence ikisi de mükemmel. O kadar zor durumdaydım ki tanımadığım biri bile olsa okeydim 😄
Beyzanur12 ErsBegAs şanslısın 🥲 ben de annemi istemiyorum. Eşimle daha rahat hissederim ve bizim için bir ilk diye başbaşa olmak istiyorum 🥹
Addile Beyzanur12 ablam sezeryan felan olursan nasıl değiştirexek adam altını üstünü eli yatkınsa kocan kalsın tabiikide annen daha yardımcı olur diye düşünüyrm bide özelde yapcaksan ikiside kalsın nolcak
Beyzanur12 Embu bence de eş daha rahat ya her ne kadar anne olsa da ister istemez ben eşimle daha rahatım nilmiyorum 🥲
Embu Beyzanur12 benim eşim çocuğu kucağıma alamam zarar veririm diyordu annem gece uyuya kaldı çocuğun altını felan açtı uyandırmıyalım anneyi dedi eşiniz yardım etmek istesin her türlü yapar canım 💕
Ahsenmira Beyzanur12 anne daha mantıklı çünkü bebeğin altını değiştirmek üst başını değiştirmeyi anneler daha iyi yapıyor genelde erkeklee korkuyor
Balbebek012 Beyzanur12 doğumdan sonra bizim ev hep toplama kampı gibi oluyor 🤣🤣 üç normal doğum geçirdim resmen salonun bir tarafına açık büfe kuruluyor😁
Tugtugca Aynı konuyu bende düşünüyorum benimde eşim çok kalmak istiyor ama kendi annem eşin nerden bilecek vs dedi ama ben eşim kalsın istiyorum bende o sıra ebelerden öğrenmez miyim beni de aydınlatır mısınız illa çocuk büyütmeyi bilen biri mi kalmalı ?
Beyzanur12 Tugtugca aynen dimi ? Zaten hemşireler ebeler gösteriyor diye biliyorum her şeyi. Ters bi durum olsa sanki annem mi kurtaracak yine ebeler hemşireler işte. Ben de merak ediyorum bu konuyu
Beyzanur12 Beyzanur12 aslında hastanede sizce kim kalmalı diye soracaktım. Evde zaten illaki anne vs olur 😂
Beyzanur12 Embu bence de zaten öğrenmesi gerekiyor. Bundan daha iyi bir fırsat olamaz 😂 bizde anamızın karnında öğrenerek dünyaya gelmedik sonuçta
Embu Beyzanur12 öyle valla şimdi endişem yok anneme de diyorum sen kızımı al hastaneden çıkınca gelirse sende kalsın (kızımı eve zor getiririz hergün anneanneme gidecem diye ağlar benek doğunca ne der bilmiyorum ama ) eşim bebege bakıp evi halleder yani yapmaları da lazım sürekli birileri olmıyacak