Irmakdkm Yarın 29 haftalık olucam ve 4 haftadır doğru düzgün giremiyoruz ilişkiye kızlar eşimden yana sıkıntı yok çocuk büyüyo diye zaten doğana kadar yapmayalım diyo ama ben rahat olamıyorum illa ister diye yanaşıyorum fakat girdiği zaman o kadar acıyo ki gayette sulanıyo kuruda değil benim gibi olan var mı eziyete çevirdi resmen 4 haftadır eşimde bana kıyamayıp bırakıyo doğumdan sonrada devam eder bu acı diye çok korkuyorum bi çaresi var mı :/
tugbamehmetbaki Irmakdkm canım yanıyorsa neden zorluyorsunuz ki benim eşim basından beri yaklaşmıyor bir sıkıntı bile yapmıyor
blackeagle Irmakdkm cinsellik meselesi ciddi birsey doktorunuza danışmadan kimsenin demesi ile hareket etmeni tavsiye etmem hamilelikte hassas oluyoruz biz bayanlar her ağrıdan korkuyoruz en guzel yönlendirmeyi doktorun yapıcaktır
Migrenligebe Irmakdkm birlesme olmadan cinsellik yasamaya calisin caniniz yaniyorsa. Boylelikle esiniz de uzaklasmaz, ihtiycini gormus olur
Irmakdkm tugbamehmetbaki zaten ben istiyorum diye olmaya çalışıyo ama 2 dk sonra bitiyo canım yanıyo ve böyle devam eder mi korkuyorum
Irmakdkm Migrenligebe uzaklaşma yok fakat ben eksik tutuyomuşum gibi hissediyorum o yüzden ama doğumdan sonraya olucak cinsel birleşme en iyisi . Dediğiniz gibi diğer yöntemler ancak olur
Irmakdkm Migrenligebe kasma h bişey yok gayet istiyorum ama girdiği amdan itibaren acıyo ve hemen çekiyoruz inşallah doğumdan sonra düzelir