ikiprensannesii_ Nurellaaaaaaa1212 iyi geceler bazı cinsiyet postlarinda baktimda çoğunun cinsiyetini tahminde bulunmussunn rica etsem benikinde baksanız olurmu çok merak ediyorum 💞
Eslem2112 Nurellaaaaaaa1212 yolda 😂 desem inanma kız yok tık yok olursa yanlışlıkla olsun dedim ama yok bacım olmuyor korunmayoda bırakmak istemiyorım bacımsu gözüm kesmiyor
ikiprensannesii_ Nurellaaaaaaa1212 doktor karnıin içi ameliyatlardan dolayı çok bulaniklasmissin net bişey solemeyem dedi ama sizde baksaniz attım simdi
kimchikimdi Hilalcanim Bmw çeker😂 nişanlılık döneminden beri daha yapıcak kırmızı bi bmw evim olmasın arabada kalırız bisi olmasss😂
Eslem2112 Hilalcanim bilmiyorum ki bacı ya iki üç sene sonra ya istiom ama kazayla da olursa isterim ama korunuyorum işte 😂
miniminibebek Hilalcanim yerime gebe kalabilir 😅doğumu da yapabilir başka hiç bi şey gözümde iyi yapmaz bu aralar
Balbebek012 YavruKurtveAnnesi ahahhaa 🤣🤣kız yaa hiç almasa bir de öyle düşün bari o geri alana kadar tak da içinde kalmasın
ikiprensannesii_ Nurellaaaaaaa1212 bir oğlum var birde kız olsun isterim tabi herşey Allah’tan 💞 çok teşekkür ederim