Nursemom Kızlar balıkçıdan kefal aldım ama gebelikte yenmesinde sakınca var mı hiç alırken aklıma gelmedi. İlk defa aldım çok büyük değil balıklar ama tereddütte kaldım. Fırında pişirmeyi düşünüyorum 😟
blackeagle Nursemom 1 kereden birsey olcağını sanmam bu zamanda yediğimiz herşey çok mu sağlıklı ki havalar pis yediklerimiz GDOlu abartmadıkca bence herşey yenebilir
Nursemom blackeagle bilmeden aldım hep çinekop alıyorduk kefal de güzel görününce alayım ddim. Normalde araştırır öyle alırdım. Yiyip yememek arasında kaldım annem de bi defadan bişey olmaz diyor ama hamile olduğum için korkuyorum 🤲🏻😔
blackeagle Nursemom ben valla karideste yedim tekirde yedim midyede yedim sadece 1 kere çok şükür birsey olmadi doktoruna sorma sansın varsa sorup ona göre karar ver istersen :)
Gamzeemrmrt Midye mezgit lüfer kefal kalkan barbun cok yuksek civa ıcerır derın sularda bulundugu için Palamut uskumru istavrıt hamsı o balıkları yıyebılırsın cnm
Gamzeemrmrt Nursemom zaten arastır cnm bu tarz bişy içinde dr aranmaz yni bnce. Bncede yeme dıgerlerını yıyebılırsın