Emiisko Bir oglüm var ismi Ramazan Bir kizim var ismi Emine Simdi yine bir kizim olacagini ogrendim ELA ismini cok Begeniyorum Ama cok kararsizim sizce bu iki isme ugun isim Hangisi veya Ela Guzel isim mi
monica50 Emiisko ela güzel ama ramazan ve emineden sonra biraz abes kalır. yarın bir gün emine demeyecek mi onun adı ela da benimki neden emine diye. bence ona da klasik bir isim bulun
Talentedmom Emiisko bence 3.ye de eski isimlerden koyun 2 çocuğunuza eski isimlerden koyup ona yeni isim koymak uygun olmaz bence
Buket_dadassss Emiisko bence 🌸ela🌸 gayet tatlı bir isim uyumluda olmuş isimlerle rabim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
duyguanneoluyorr Emiisko ya bu ilerde kardeşler arasında sıkıntı olabilir benim ismin duygu ablamın ismi Şevkiye ve sürekli bana niye bu ismi koyupta duyguya duygu ismini verdiniz hiç mi düşünmediniz buyuyecegimizi der isim çok önemli
Emiisko monica50 ramazan esimin abisinin ismi emine de benim ablamin ismi Ucuncu de iste disardan olsun ayleden kimsenin ismi olmasin diye ama iste karar veremiyorum 😃
Emiisko Talentedmom bende onu dusunuyorum da ikisi icerden isimler idi bunu da ayleden kimsenin ismi olmasin disardan bi isim olsun dedik ama isim bulamiyorum
Emiisko DuruDefne_mommy evet hayatalar Cunkü esimin aylesi cok fazla baskı yapiyordu disardan isim olmasin diye oda en son abisinin ismine karar vermisti sonra da kayinvaldem kiz cocugumda disardan koyun guzel bi isim deyince bende inat edip ablamin ismini koymustum
Emiisko Addile 😃😃😃 Ay güldurdun beni canim ya iste onara uygun hem onarin ilerde bunu kafalarina takmiyca bi isim ariyorum bende iste niye biz ramazan emine de o guzel isimli demesiner diye dusun dusun dusun dur daha 17 haftalik hamileyim 😃😃😃
Emiisko duyguanneoluyorr meselq bizde 4 kiz kardesiz ablam emine biri tenzile digeri Gülsever bende sevgi hic hatirlamiyorum niye senin ismin soyle benim boyle diye kavga etigimizi ama olur mu olur nebilim ya 😃
duyguanneoluyorr Emiisko bizim başımızdan geçtiği için örnek verdim inşallah olmaz tabi böyle şeyler ☺️