Merve6521 Kızlar tsh değerlerim normal çıktı zaten baştan beri levotiron ilaç alıyorum ama 2 aydır t4 düşük çıkıyor internette de korkunç şeyler yazıyor zeka vs diye başına gelip nasıl bir yol izlediniz yardımcı olur musunuz ?
Nur124 Merve6521 benim de 0.83 çıkmış en son verdiğim tahlilde doktor herhangi bir ilaç başlamadı 2 ay önceki tahlilimde de düşüktu olabilir gebelikte normal önemli olan tsh degeri dedi tsh çok şükür her zman normal çıktığı için bir problem olmaz dedi doktorum
anneolmakneguzel_ Merve6521 multivitamini aksattım hemen t4 dusmuş. İyot ve selenyumli multivitamin iyi geliyor. Dogumdan sonra tamamen calışmadı hic bsy yapmadım düzeldi.. ilaca başlamadan alternatif deneyin normalde tiroid hastası mısınız. Cogunluklukla iyot eksikliğinden oluyor
Gul1402 Merve6521 merhaba benimki de Bayadır t4 düşük..ama herhangi bir sey kullan demedi dahiliyeci önemli olan tsh diye
Neslihan35 Merhaba benimde tiroid im normal T4 üm 0.70 çıktı düşük ilk hamilelikte de böyle oldu doğumdan sonra düzeldi. Ben 25mg levotiron kullanıyorum dahiliye doktoru yazdı
Merve6521 Neslihan35 sana herhangi birşey dediler mi bana dahiliye doktoru iyot takviyesi önerdi ama ben kadındoğum doktoruma sorup öyle kullanayım dedim ama iki aydır düşük olması canımı sıktı işte
Gul1402 Neslihan35 benim de bugün 0.70 çıktı. Tsh normal olunca levotiron vermemisti. Sizin nasılsın geçti doğumdan sonra acaba
Merve6521 Sizdenbirii1 o zaman zaman levotiron ilaç verirler benim normal tsh değerim bu ilaçla düzeldi ama t4 düşük sadece o yüzden merak ettim takviye verdi ama herşeye bir ilaç veriyorlar ya
Merve6521 Nur124 evet çoğu doktor böyle söylüyormuş işte bende verdiği ilacı kullanıp kullanmama arasında kaldım çünkü ilaç içmekten gına geldi kadındoğuma da danışacağım ona göre artık alırım dedim teşekkür ederim yazdığınız için bu arada
Merve6521 Sizdenbirii1 evet benimde yüksekti 6. Haftada kan tahlilinde çıkmıştı zaten o zamandandır kullanıyorum ilaç son 2 aydır t4 düşük çıkıyor hep
Sizdenbirii1 Merve6521 benimde o düşük cukuyordu ama doktor tsh normalse onun pek bi önemi yok diyodu
Nur124 Merve6521 bence tsh degeriniz normalse ilaçlik bir durum yoktur diye düşünüyorum tabi doktorunuz daha iyi bilgi verir tsh degeriniz kaç bu arada ?
Merve6521 Nur124 tsh değerlerim 2,30 ilaçla düşürdük çok şükür zaten 8 aydır kullanıyorum sadece t4 düşüyor 2 aydır
Merve6521 anneolmakneguzel_ evet bende bu aralar multivitamini biraz aksatmıştım aksatma dediğimde 2-3 günde bir almaya başlamıştım ondan olabilir gerçekten hayır normalde troid hastası değilim sadece hamilelikte 2,50 istedikleri için ilaç vermişti doktor değerlerim zaten çok yüksek değildi
anneolmakneguzel_ Merve6521 aaa çok saçma ben de tsh 2.8 başladım. Düzenli multi aldım enson 1.6 dustu. İkaçtan once vitaminlerle hallet canım. Herseye ilaç yazar oldular