Minikeller92 20 haftamıza yeni girdik bugün bi banyo yapmak için yere oturdum ve nefesi zor aldığımı farkettim başına gelen varmı acaba erken değilmi daha😪
Irmakdkm Minikeller92 değil ben başından beri çekiyorum çeşitli sıkıntılar ateş basma kalp çarpıntısı nefes darlığı başladı 24 den sonra
Yasemincifci Minikeller92 oluyo canım normal merdiven cıkarkende zorlanıyorsun nefes nefese kalıyorsun ben öyleydim gebelik haftası ilerledikce daha cabuk yoruluyosun ve nefese aç kalıysn
Seyda89 Nabzınızı ve tansiyonunuzu ölçerek takip edebilirsiniz. Benimde çok çarpıntım alıyordu nefes alamıyormuş gibi hissediyordum. Kardiyljiye yönlendirdi doktorum. Holter takıldı ve 1 hafta takip yaptım. Taşikardi teşhisi konuldu ilaç kullanıyorum çok şükür iyi geldi.
Irmakdkm Deletedmom56 bendede holter takıldı ilk zamanlar çarpıntı oluyodu çok şükür o azaldı ve sıkıntı bişey çıkmamıştı şükür
Minikeller92 Teşekkürler arkadaşlar sanırım bir çok kişide oluyor ama değişik sebeplerde çok bir doktoruma sorsam daha rahatlarım 🥰
Minikeller92 Tubabdullah özledim o hafif nefes alamadığım haftaları canım 28 haftama giricem o zamanlar gerçekten çok rahatmış😔
Minikeller92 Tubabdullah geçmiş olsun canım ama ilerki haftalar daha zormuş gerçekten yeni anlıyorum😔