Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 hoşgeldinnnnn 😁 ysrın kontrole gidicem bişiler görürüm inşallah artık 6 haftaya geldik 🤭
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 amiiin ah bugün de çok yoruldum arkadaşlarım da gelcek yarına temizlik hazırlık falan hep ayaktayım resmen belim koptu daha işim bitmedi😅
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 bu ay inşallah diyim ama malesef yumurtlamayı kaçırdım bu ay da şehir dışındaydım🙁
Nurellaaaaaaa1212 Rusapolat iyiyiz balımm hareketliyiz cok şükürr göbek deliğime cıktı valla siz napıyosunuz yeeeenim nasıl
myangelson Nurellaaaaaaa1212 eşim normalde yardım ediyor dün mesela çocuğu uyuttu sende yat uyu dinlen dedi yattım bende ama bugün kendisi işte çok yorulmus haberleri izlerken uyuyakaldı 🥲
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 benimki de aynı göbek deliğime çıktı Kerata 😂 tekmeler havada uçuşuyor. Birde detaylı ultrason için randevu aldım onu bekliyoruuzz
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 Bayadır gelmedi arkadaşlarım hem daha söylemedim hamileliği ultrason resmini de alırsam güzel olur 🤭
myangelson Nurellaaaaaaa1212 aynen ama some başak burcu problems 🥲 neyse yaptım hepsini uzandım şimdi 😅