brtg Hep bana mi denk geliyor 3 ayri doktora gittim hep doktorlar denk gelmedi başka doktorlar geldi hep bi türlü cinsiyet söylemiyolar net 21+6 oldum bugün gittim tahminde bulundu sadece kız dedi
s1belyrdmc brtg bende şehir hastanesi demet hanıma gidiyorum ilk zamanlardan beri hep ona randevu denk geldi sabah 10 gibi Mhrs üzerinden bakmanızı tavsiye ederim
anneoluyorumm13 brtg Zeliha hanıma gidiyorum 12. Haftada söyledi bana acaba sizin kordon mu kapatıyor ki söyleyemiyorlar
Muhammederva Bende şehir hastanesi takipliyim doktorum demet haytoğlu 12. Haftada söyledi erkek diye diğer kontrollerde de değişmedi 36+3 olduk talepi oluşturursanız istediğiniz doktora sistemden otomatik düşüyor yani demet hocayı tavsiye ederim
brtg Muhammederva denk gelmiyor hep ayri doktorlar ben istedigim doktora gidiyorum ama odaya bi giriyorum doktor yok yetiştirdikleri asıstanlar oluyor
ElaEge Muhammederva bende yorumu gördügüm gibi randevuya baktım demet hanıma buldum hemde tam 12. Haftamızın bittigi gün inşallah söyler yaaa bide eş girebiliyor mu yanımızda
brtg s1belyrdmc evet öyle yapiyorum doktora aliyorum ama doktor denk gelmiyor yetiştirdikleri doktorlar oluyor