aaasenaaa Oges valla ben yiyorum oturup bir kg yiyecek halim yok ama canım çekiyor 😂😂 az az ufaktan yiyorum
baykuskiz Oges arada canim istiyor fast food ta oldgu zamn yiyorum açıkçası ama oyle ölümüne cok degil tabiki korkarim😂
aaasenaaa Oges eskiden mikrop mu varmış ya annem bana hamileyken hep rafadan yumurta yemiş şimdi biz saçma sapan evhamlanıyoruz abartmamak kaydıyla bence yenebilir😂😂😂
Cylnchngr Özendirmek gibi olmasında şu hamilelikte ne yasaksa hepsini afiyetle yedim çöp arabası gibiyim ne bulduysam attım içine 😂 bebekte gayet maşallahı var bendede bi sıkıntı yok bütün tahlillerim iyi kansızlık yok şeker yok çünkü hayat kalitemi değiştirmedim saçımıda boyadım herşeyi yaptım doktorum hamilesin diye kendini moda sokma demişti sadece ufak bi kanama geçirdim oda benim çok hareketli olmamdan herhalde oda ilaçla geçti gitti yatıcaksın bi tuvalet bi yatak dedi benim maşallahım var bi dağa tırmanmadığım kaldı eğer kendimi dinleseydim her türlü yasak kuralına uysaydım gerçekten hasta olurdum ama bu benim bünyem herkeste bir değil ama çok irdelememek lazım diye düşünüyorum