Powerpuff23 Kızlar bugün baharatı biraz fazla kaçırdım canım çok çekti tutamadım kendimi döktümde döktüm 5 bucuk aylık hamileyim karışık baharatlardı kekik kişniş pul biber vardı içerisinde sıkıntı olur mu
Bussbety Powerpuff23 maydonoz reyhan gibi daha uzak durmanızı tavsiye ederim. Ben yedim açıkcası baharat
mrp2023 Powerpuff23 1 kez yemekle bişey olmazki canım zararlıysa bile sık sık her gün yenirse belki problem olur
2bebelianne Powerpuff23 baharat zararlı değil aslında mesela pul biber bebeğe ve sana sancı yapar rahatsız eder salçalı acı ekşi yemekler mide yanmasına neden olur tuz zaten ödem yapıyor ölçülü yersen zararı yok aşırısı zarar reyhan nane kekik de suyunu kaynayıp icmedigin sürece ilk haftalari zararlı sonra zararı yok diye biliyorum
Powerpuff23 Bussbety İnternette kişniş , kekik fesleğen düşüğe sebep olur yazıyor yedikten sonra akıl edebildim araştırmayı korkuyorum şimdide
Powerpuff23 mrp2023 Karnımda çok acıkmıştı baharatı şuursuzca dökdüğüm için 1 haftlık baharatı 1 günde yedim sanırım😅
Powerpuff23 2bebelianne Geçmek bilmeyen bir karnımın sol alt kısım ağrısı var baharat iyice tetikler diye tedirgin oldum
Bussbety Powerpuff23 hayır bunlarla alakalı değil onlar . Taktıkça ağrınız varmış gibi olur emin olun
adatuna Powerpuff23 böyle çiğ yemeklerdeki yumurta et suşi gibi şeyler tamamen yasak çünkü içinde parazit olabilir bu da direkt etki ediyor ama baharattan vs öyle bi zarar gelmez
Powerpuff23 adatuna Baharatı aslında pizza ile yedim ve pizzada sosis vs vardı ama öyle sürekli yemiyorum sosis binde bir yiyorum en son 3 ay önce felan yemişimdir
2bebelianne Powerpuff23 cnm dediğim gibi takılma yemekte yediğin baharat ne kadar tetikleyebilir en fazla midede hissedersiniz rahatsızlığı