tahamommy Rozerinnn6301 kesinlikle doktor bana kesinlikle ödem tutma dedi ve şekerden uzak dur dedi karpuz da full şeker ve su 🥲
Talentedmom Rozerinnn6301 ben dondurma ve karpuz çok yedim şekerim yükseldi çok dikkat etmek lazım ikisinde de şeker çok baktır mutlaka ben hiç anlamamıştım
Ervaa2534 Rozerinnn6301 karpuzu bi ben sevemedim galiba kavun severim onların da tadı eskisi gibi tatlı güzel değil tatsız ayda yılda bir karpuz girer eve ama diğer meyveleri çok seviyorum üzüm erik kiraz hepsi harika
Embu Rozerinnn6301 ilk hamileliğimde karpuzdan tiksindim doğumdan sonra belli bir süre de yiyemedim şimdi yiyorum ama öyle işte içim resimlesin diye 2 3 dilim 🤷♀️
Meri3535 Rozerinnn6301 ah ben 😂😂 karpuz ve dondurmaya asla hayır diyemiyorum. Gebelik şekerim yok doğru düzgün yemek de yiyemiyorum zaten midemden dolayı ama karpuz çok iyi geliyo 🥹 her gün bir tane biraz abartı ama haftada 1 tane bitiriyorum 😇
Patiseverana Rozerinnn6301 korkma korkma herkeste olcak diye bir şey yok 🌺 bende de var mı daha belli değil sadvee takip ediyorum 🫣
Talentedmom Rozerinnn6301 baktırın mutlaka ben de anlamadan dondurma ve meyveye çok yönelmiştim şimdi epey azalttım havalar çok sıcak mecbur tamamaen kesemiyorum azalttım tokluk şekeri yüksek çıkmıştı sonra da vermedim
Parinas Rozerinnn6301 bende böyle yaptım şekerimi çıkardı iri doğdu bebeğim. Karpuz çok şekerli bi meyve aşırıya kaçmayın. Bu gebelipimde de baya önden gidiyor bebeğimin kilosu yine karpuza bağladım ben çok yiyorum çünkü 🙈herşeyin fazlası zarar
elifnusret Parinas bende aşırı derece yiyorum karpuz suyu fazla dedi şeker yüklemesi yaptım bişey çıkmadı ödem falan da yapmadı ama bi hafta ilerden gidiyor bebek o da normal zaten iki hafta önde veya geride
Zeynepsinejan Rozerinnn6301 aslaa yalnız değilsin şeker çıkana kadar karpuza aşk yaşadım ki normalde de yerdim çok severim kokusu yeter arada kaçırıyorum yine yasak ama🍉🍉🍉🍉😍
Htprk 2bebelianne karpuz sulu olduğu için ödem oluşumunu engeller diye biliyordum şeker için dikkat edilmesi gerekir evet
2bebelianne Htprk bnm Dr şekerli olduğu için hızlı kilo aldırıyor hamilelikte kavun karpuz dondurmayı elinden geldiğince ölçülü tüket günlük değilde 2 3 güne bir ye demişti
Selim_Alparslan Rozerinnn6301 bende tatli hiç sevmiyorum sadece karpuz kavun olsun yeter. Cikolata pasta vs hiç canım istemiyor
Rozerinnn6301 Selim_Alparslan herhlde yaza denk geldiği için yaz meyvelerine sevgimiz arttı ama tahliyeymiş dikkat edelim aman 🤦♀️
Parinas Rozerinnn6301 bende de 25 haftaya kadar haftasıyla uyumluydu sonra karpuz sezonunu açtım 29 haftada 16 gün önden gidiyor dedi doktorum. 1 ayda kilosu 2ye katlamıştı. Aynı şekilde kafası da 🥴 günde 2 porsiyonu geçmemeye çalışın bence yine de ☺️
Selim_Alparslan Rozerinnn6301 evet canım yaz hamileligi sadece meyve olarak çok güzel 🥰 ilk gebelikte oğlumda kışa denk gelmişti sadece turunçgilleri yiyordum 🥰