Derya_y Kızlar İzmir cayır cayır, kızımla 2 gündür evdeyiz klimalı odada hasta olur diye korkuyorum ama klimasız da müthiş sıcak, nasıl çözüyorsunuz siz bu işi?
Gokceegee Derya_y ben temmuzda doğum yapmıştım klimalı odada durduk ama bebeğe gelmeyecek şekilde 25 derecede birşey olmamıştı 🥰
Embu Derya_y Ben hamileyim annem le kv evi klima var gibi soğuk oluyor kızım var klima çarpıyor ona hemen hasta oluyor soğutucu var ona rahat vermiyor temmuz ağustos oralarda takılacam büyük ihtimal 🤷♀️ hem hamilelik hem küçük çocuk hem sıcak çekilmiyor hiç
Bir-anne21 Derya_y klima 24 derece olursa ve bebeğe vurmazsa sıkıntı olmaz biz klimayı 29 da çalıştırıyoruz 2 buçuk aylığız ve klima karşı koltuğa vuruyo bebişin olduğu yere vurmuyor
busra05_ Valla canım istanbuldayız erkek bebiş 34 gunluk klıma yok ama vantılatör actım salon serınlesın dıye üstünü biraz incelettım ama cokta açık yapamıyorum hastalanmasın dıye oda sıcaktan bunalıyor kundak yapsam aglıyo ne olcak bilmiyorum bende burda bekleyım
Derya_y busra05_ ben de küçük bi vantilatör açtım kuzum da çok sıcak, isilik olacak diye korkuyorum, iki türlü de kıyamıyorum
Derya_y Bir-anne21 sordum canım 28de çalıştırıyorum klimayı bebeğe vurmayacak şekilde o odada uyuyoruz
Birbenbirbebek Derya_y 28 de mi 😳 bize 25 te sabit kalsın klimanın diğer tarafında durun size çarpmasın hiç bir şey olmaz dedi
Bir-anne21 Derya_y ben dedim sana bak bende aynısını yapıyorum 29 bazen 30 da çalıştırıyorum bide eğer klimanız yeni nesil klimaysa zararı olmaz eski tiplerin filitreleri varmış onu değişin diyorlar ama bilmiyorum tam
Kanatlarimruhumda Derya_y oda sıcaklığı 22-24 derece aradı olmalı diye öneriyor doktorlar. Hastanede de öyle ayarlıyorlar. Benim bebeğim ağustos doğumlu. Hep klimada bu sıcaklıklarda tuttum. Kısa kollu zıbın üstüne uyku tulum giydiriyordum gece. Çok rahat uyuyordu. 2 yaşında oldu Soğuk çok seviyor şimdi sıcaktan nefret ediyor 😂
Sulegull Derya_y yatak odasındaki klimayı açıyorsam salonda oturcam kapıları açıp salonu açıyorsam mutfak tara yatak odası klimayı açıp başka odaya gececegim