Minnakpopus Leylimna yani her bebeğin gelişimi farklı tabiki genetikde etken bu durumlarda ama haftasına göre evet biraz zayıf
Pinar59 Leylimna ben şuanda hatırlamıyorum ama dikkat ediyormusunuz yediklerinize kilo aldıracak şeyler yiyormusunuz
Blackkk Leylimna benim de aynı gün aynı kiloydı doktorumuz biraz minyon olacak ama çok bir fark yok haftasıyla dedi. Dün de 30+6 da gittim 1410 gram dedi
Blackkk Leylimna doktor ölçümleri de fark ediyor geçen hafta ilk defa bir başka doktora gittiğimde oda 1500 dedi kilosuna. Ama ben kendi takipli olduğum doktorumun söylediklerini önemsiyorum normal diyor hep.
Leylimna Minnakpopus Benim bir bebeğim daha var İkinci bebeğim ve bebeğim çok yaramaz yemeği vakit bile bulamıyorum bazen o yüzden çok üzüldüm ben de Umarım 2,5 kiloyu geçer öyle doğar
Leylimna Pinar59 şimdiye kadar aşırı mide bulantısı ve kusma yaşadım bir aydır yo Bir de evde küçük bir bebeğim daha var o yüzden biraz daha yoruluyorum bazen yemek yemeye vaktim olmuyor
Leylimna Blackkk ay kilo alsımlarda az olsun dogumca alır doktor kilo almazsa erken alırız felan dedi korktum ilk kızım 2700 dogdu 1 aylıkken 5 kilo oldu neredeyse tonton bişidi kollar kat kat gören inanmıyordu 🤣🤣 zayıf doğdugu için