Nobleays Nasılsınız, nasıl gidiyor? Ben bazen evhamlanıyorum. Ay içimde ama şu an hissedemiyorum iyi mi diye bile düşündüğüm çok oluyor. Sizde durumlar nasıl? Kötü olaylara ve örneklere sağır olduğum bir dönem geçiriyorum. Çünkü bebeğim için böyle olmalı
Leontiine Nobleays bulantı ve istifra geçse şahane olacak başka bir şikayetim yok havalarda aşırı sıcak bunalıyorum. Evham hep var muayene günü gelmek bilmiyor :(
mehmel54 Nobleays kızımda çok çabuk geçmişti günler ay bunda hiç geçmiyor gibi zaman hissedemiyorum iyi mi kötü mü nasıl olacak vs vs kafamda bir sürü düşünce 🤯
Pnrdrsn Nobleays ben Ocak değil,Şubat annesiyim. Bulantilarim yeni basladi diyebilirim. Kokulara karşı öğürme var şimdilik. Kalp atışı duymadım henüz. Sizler duymuşsunuzdur. Biz de 30 unda gidicez kalp atışı icin. Bakalım kısmetse bebeğim benimleyse Şubat başı gibi anne baba olucaz inşallah 🙏 sizlere de sağlıklı gebelik nur topu gibi evlat temenni ederim
benceyn Nobleays ilk gebeliğim ve şaşırtıcı derecede hamileliğim güzel geçiyor çok şükür. Tek sıkıntım sigaraydı ama onuda çözdük sayılır artık. Sağlıkla kucağımıza almak kaldı☺️ ve kesinlikle kötü olan herşeye sağır olmak gerek şuan
Nobleays Leontiine ay bende gün sayıyorum muayene gününe kadar, inşallah bulantı ve kusmaların en aza iner canım benim
Nobleays mehmel54 aynı ben diyebilirim ama benim ilk gebeliğim çok şikayetim olmamasına rağmen kuruntular var
Nobleays Pnrdrsn canım benim çok teşekkür ederim bugün doktora gidiyorsun o zaman, güzel haberler duy inşallah. Ben 10+1 im şu an sesini bir kez duyabildim yarın kontrolüm var inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız evlatlarımızı
Nobleays benceyn ay benim de şikayetim yok bazen karnımda olduğundan emin olamıyorum o yüzden evhamlanıyorum ama inşallah kucağımıza sağlıkla alırız 🫶🏻 Ve sigara çok kötü bir şey ben hiç içmedim Allah nasip etmesin sen de çok iyi bir şey başarmışsın gerçekten 🦋
ikiprensesannesi___ Nobleays çok şükür iyi inşallah böyle devam eder biran önce doğuma gitmek istiyorum çok heyecanlıyım,😇
mehmel54 Nobleays ay yavrumun kalp atışını az da olsa duydum keyfi yerinde miniğimin içim rahatladı şimdi 1 ay nasıl bekleyecem onu düşünüyorum 🥲
Mehlika_ Nobleays bende sata göre 10 a girdim bugün ama geç yumurtlamadan dolayı 9+3 üm . Bir hafta oldu kontrole gideli. En başlarda iyiyim gün geçtikçe kuruntu artıyor kalbi atıyor mu durdu mu belirtilerin azaldı bişey oldu mu diye diye kafayı yiycem 🥺 hareketlerini hissedene kadar da bu kurtuntular bende geçmeyecek sanırım
Pnrdrsn Nobleays evet canım. Gittim kalp atışını duydum çok şükür .7 haftalık. Bulantilarim yoğun başka bir sıkıntım yok . Ama bulantı yetiyor şimdilik zorlamak için .hepimiz çektiğimiz sıkıntıların mükafatı olarak sağlıklı hayırlı evlatlar alalım kucağımıza inşallah
Nobleays Mehlika_ hareket hissedince de kuruntular geçmiyormuş ama ben bir noktada şunu düşünüyorum Allah nasip ettiyse yaşamasını kucağımıza da alacağız. Ne gelirse Allahtan geliyor, sadece keşke mini ultrason cihazı olsaydı hep izlerdim bebeğimi 😀
Meral_63 Nobleays 12+5 haftalık hamileyim mide bulantısı halsizlik yorgunluk uyku dewam ediyor ☹️ocak annesiyim inşallah
Merallonomikon Nobleays ben de ocak annesiyim 2. hamileliğim 🥰 bugün 11 hafta bitti, 3 gündür bulantı yorgunluk kalmadı ilk kuzumla daha iyi ilgilenebilmeye başladığım için mutluyum. Oğlum şu an 2 yaşında ve doktorumuz cinsiyet tahmini bile yaptı büyük ihtimalle tekrar oğlum olacak 😅
Nobleays Merallonomikon inşallah sağlıklı kucağına alırsın canım, bende iki gündür bulantı yaşıyorum sadece ama normal sanırım yarın kontrolde göreceğim miniği 🌸 bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak. Bir de doktor size erken mi söylemiş cinsiyeti normalde 14 haftadan sonra diyorlar ama
erkekannesi__ 9+ 1 benimde çok endişelerim var hergn kalbi atıyomu bakmak istiyorum hep tedirginlk var inş hissetmeye başladığımızda daha az kaygımız olur . Hoş o zamanda doğum yaklaşacak onun kaygısı başlıycak 🫠🫠
Farida_Aliyeva_ Nobleays 11 haftalık hamileyim bende öyleyim acaba içeride iyimi kalbi atıyomu falan diye çok endişeliyim🥲sağs alim kucağımıza alalım inşAllah