mardine474 Evet cogu herkes boyle dusunur ama gerçekten belırtılerım kayboldu kendımı hamıle gıbı hissetmiyorum Allah korusun bısey yoktur degıl mı ya bune bılım İnsan ıster ıstemez endıse duyuyor.
Hashasim2020 mardine474 korkma canım benim ilk hamileleliğimde 6. Haftada tüm belirtilerim bıçak gibi kesilmişti oğlum 4 buçuk yaşında 😅 ki 12. Hafta artık sıkıntıların bitmesi gereken bir dönem zaten hamilelğğin balayı o yüzden normal 😍 ama cooook tedirginsen strese giriyprsan doktora git tabi
mardine474 Hashasim2020 masaallah Allah bagıslasun🥰 evet artık 3 ayı hemen hemen geride bırakıyoruz ama işte 2 hafta once gıtmıstım cok ultrasona girmek ıstemıyorum daha yenı.
Kukoss Canim 12 ye giriyorum yarin, belirti dediğin kusma bulanti agri gibi seylerse bunlarin zaten kesilecegi donem bu hafta
MnvAkcl Ben de 13+6 dayım geçen hafta birden beni rahatsız eden belirtilerim kayboldu diyorlardı da inanmıyordum doğruymuş 🌝 Ama felaket derece şişkinliğim var sanki hiçbir şeyi sindiremiyormuşum gibi hissediyorum 😬