Talihkusu6666 Kizlarrrrr en son adet Tarihim 4 Haziranda basladi yani :) Kan verdim 11 cikti ama testler hep negatif .. hamileyim demi yaaa
YyyyYasemin Talihkusu6666 hamilesin idrara daha geç geçiyor betan arttıkça testine geçer 2 gün arayla kan ver sağlıklı ilerliyor mu diye
Sila41_ Talihkusu6666 5 üstü pozitif canım çok erken öğrenmişsin takibe al kanlarını 2 günde bir aynı yerde
Alpker melly1 tam olması gerektiği gibi artmış. Pzrtesi son kez kan verip doktora gidebilirsiniz bu aşamada kese gözükmez zaten 1000-3000 arası olunca gözükür
melly1 Alpker keseyi gördük 15 temmuz randevüm var yine embriyomu görmek için inşallah herşey normaldir
prensesinannesii1 Talihkusu6666 bende 11 le öğrenmiştim canım artar daha çok küçük öğrenmişsin , ilişkiden kaç gün sonra çıktı kanında
Talihkusu6666 prensesinannesii1 iliskilerim 11 - 14-17-18 Haziran oldu :) ilk adet Tarihim 4 Haziran.. haftaya Adet olacaktim ama galiba artik Adet agrilarindan kurtuluyorum.. Ama insallah artar 😭😭
prensesinannesii1 Talihkusu6666 artar canım korkma bence çok korkmuştum ama arttı ilk 11 sonraki gün 17 sonra da 40 olmuştu öyle öyle arttı stres yapma
Sisihappy Talihkusu6666 benimde son adet tarihim 27 mayıs bugün reglimin ikinci günü bormalde betam 88 çıkmış ama hemşire hiçbir şey demedi tam yğkselmemeil pazartesi tekrar kan vereceksin dedi önemli ooan iki katına çıkması yani