Nursotu Kızlar mide bulantısı ve halsizlik için doktora randevu aldım ama hastane uzak gidip gitmemekte kararsızım yani bi ilaç fln veriyor mu doktor bu durumda müdahalede bulunuyor mu ona göre beklicem 3 temmuzda kalp atışı için çağırmıştı ztn
melsaanne Nursotu biran önce ilaca başlayın çünkü 12. Haftaya kadar artarak devam ediyor inşallah kısa sürer sizinki
minikari Nursotu canım doktora git ilaç yazıyor ben de sen gibi ilaçtan korkuyordum ama korkacak bir şey yok dedi doktorum Prilam yazdı kullanıyorum hamilelere özel bitkisel bir ilaç eşimin kardeşi de doktor o da öyle söyledi için rahat olsun ben 13+6 haftadayım hala mide bulantısı yaşıyorum ilaca rağmen ☺️ o yüzden bir an önce yazdır
Tamammyeterr Nursotu kaç haftalıksnz şuan acaba benimde mide bulantım var randevu aldm inşallah kalp atışı ve kese gözükürse ilaç yazdircagm kendime
Leontiine Nursotu yok vereceği ilaç hamilelere özel üretilmiş ilaçlar oluyor zaten o yüzden sıkıntı yok bir çok kadın o ilaçlar sayesinde ayakta durabiliyor bende etki etmedi mesela ama faydasını gören çok kişi var. Doktorunla görüş mutlaka bulantıların için
Nursotu Leontiine tamam o zaman yarın gideyim en azından gecene kadar bir süre kullanayım çünkü 4 gündür tadım tuzum kalmadı yine de buna şükür sağlıklı olsunda 🥰 çok teşekkürler 🥲
Leontiine Nursotu rica ederimm gidene kadar haşlama patates, tuzlu ayran, kraker galeta falan yiyebilirsin az da olsa bastırıyor canım
Nursotu minikari sürekli olmuyor ama özellikle sabahları çok fazla yine öğleden sonra bi bulanıyor yani yemek zor yapıyorum yatınca biraz daha iyiyim ama atakta ayakta kaldığım zaman hemen bi ateş basıyor ve tekrar bulantı başlıyor yani saatim saatime uymuyor 🥲 çok teşekkür ederim büyük ihtimal vanada onu verir o zaman bende kullanayım 😍
minikari Tamammyeterr canım benim mesela 6. Hafta da başladı şuan 13+6 oldum hala bulantılarım var gece 4 te uyandım bulantıyla ilaç iyi geliyor hafifletiyor
Nursotu Tamammyeterr 19 haziranda gittim en son keseyi gördük şükür doktor tahminen 4 4,5 haftalık dedi 4 gündür de bulantı ve halsizlik var 🥲
Yaseminbasdag Aya gireceğim nerdeyse her gün kusuyorum ilaç felan etki etmedi bende reflü vardı daha öncesinde de şimdi yanmadan ve baskıdan dolayı kusuyorum erkenden önlem alabilirseniz daha iyi olur yoksa çok yorucu bi süreç oluyor maalesef
minikari Tamammyeterr duyduk canım çok şükür ben 6. Hafta ortalarında duydum kalp atışını 8. Haftamda da net duyuldu 🌸
emirmom Nursotu bulantiniz çoksa bence gidin ilaç veriyor çokta iyi geliyor benimde aşırı mide bulantım vardı ilk gebeliğimde sabah uykudan uyanıp soluğu lavaboda alıyordum berbat birşey di İlaç içtikten sonra normalde döndüm ama bir gün unutsam ilacı yine bulaniyordu 9 ay devam etti.
Nursotu emirmom Oo sizin bata yoğunmuş ya benim uykudan uyandıracak kadar değil ama gün içinde hem halsiz bırakıyor hem üç dört kez zorluyor yani beni yinede bi sorayım dedim doktora en azından her gün olmasa da iki güne bir iç diyebilir çok teşekkür ederim ☺️
Symylldz Nursotu Bulantı için ilaç veriyorlar kendim de kullandım dokuz ay çünkü bulantım geçmek bilmemişti.
Nursotu Symylldz ya heralde bazıları daha agır geçiyiyor bunları okuyunca benimki daha hafif kaldı gibi hissettim benim gün içinde ara ara her gün oluyor ama halsiz bırakıyor yani doktora da bu şekilde dicem teşekkür ederim 🤩