Merida06 Kızlar merhaba dahiliye doktoru bugün bana bunu verdi ama eczaneden bunu hamileyken kullanmamak lazım dedi bende şaşırdım napıcağımı sizden kullanan oldu mu 5 aylık gebeyim foto yükleyemedim coledan-d3 yumuşak kapsül yazıyor turuncu kutusu var
Minnakpopus Merida06 ben coledan değil ama başka bi d vit kullanıyorum 20binlik d vitaminim çok düşük olduğu için doktorum haftada sadece 2 kullanım sakın fazlasına kaçma demişti
Busraatpl Merida06 coledan d3 ün damlasına başlattı benide özeldeki doktor, kapsül olanı bilmiyorum ama doktorunuz daha iyi bilir bence, yinede bi sonraki muayenizde sorun aklınıza takıldıysa
byk0606 Ben damlasını kullanıyorum hemde baya 6-7 aydır hiçte öyle bişey demediler şimdiye kadar. Doktorunuz yazdıysa sizin için en iyisi odur. Eczacı sizin değerlerinizi vs ne bilip konuşuyor anlamıyorum.
teachermomyy23 Busraatpl merhabalar bende 12 Haftalık hamileyim doktorum yeni başlattı d vitaminine bu markayı kullanıyorum sizin kullanım şekliniz nasıl acaba doktorum suya 1 damla katıp tüket demişti siz nasıl kullanıyorsunuz
Meri3535 Merida06 daha önce damlasını kullandım şimdi bende hapını içiyorum. Korkma hafta da sadece iki kere içeceksin ve içtiğin günler arasında 2 veya 3 gün olacak. O şekilde ayarlaman lazım dozda aşırıya kaçma bi sıkıntı yok ben bayadır kullanıyorum 😇
Merida06 Meri3535 inanın çok kararsız kaldım daha önceki hamileliğimde decavit kullanmıştım bunda farklı bir ilaç yazınca şaşırdım. Doğal içerikli d vitamini damlası mı alsam diyorum bilmiyorum
Merida06 NoName_ aynen bana yazdığı da alttaki turuncu renk kapsül olanı ama içeriğinde yasaklı madde varmış biraz araştırdım şaşırdım açıkçası
Meri3535 Merida06 yani siz bilirsiniz ama bi yan etkisi yok kaç aydır kullanıyorum. Damlaya alışkınsanız damla da alıp devam edebilirsiniz.
NoName_ Merida06 hiç araştırmadım açıkcası onu ben gebelikten önce kullanmıştım,şuan gebeyim doktorum damlasını verdi 🥹
gzdeoz96 Benim dahiliye doktorum da bunu vermişti kapsül olanı ben bunu hafta da 2 kere içeceğime her gün içmişim 😏 kadın doğum doktoruma sordum ara ver 2 hafta hiç içme d vitamini bişey olmaz dedi inşallah olmaz
kalorisizpatates Merida06 bugün doktor bana da başladı 2000’lik günde bir tane al dedi normalde haftada bir 20000’lik kullanıyordum