Sila41_ Pinfur10 çok sıcak aşırı bel kalça ağrısı yalancı sancılar rahat yatıp kalkamamak vs. Zor geçiyor ama kızım iyi çok şükğr 32+3üz şuan en son 29+6 da 1700 dü kilosu 33+1 de tekrar gideceğim merak ediyorum bakalım kaç olmuşuz
Gizem1504 Pinfur10 27+3üm ptesi gittim 1100 kg ben 8 9 kilo arası aldım ama gece uyumak yok artık uyku kalitem düştü sıcaklar mahvetti☺️
demirrleydi_ Pinfur10 20+2 olduk bende çok halsiz hissediyorum bugün hiç bir şey yiyesim yok sıcaktan mıdır nedir bunaldım resmen yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo 😂 yaz hamileliği çok zormuş ya
Zeynepsinejan Pinfur10 37+5 oldu bebiş 4 kg ben nefes alamıyorım ctesi doğum şekline karar vericez bakalım ne diyecekler
Mihrimahinannesi Pinfur10 20+1 haftalığım iyiyim misafirim vardı yarın tekrar geliyor misafirim hazırlık yapıyorum sıkılmaya ayılıp bayılmaya vaktim olmuyor şükür 🤪
miniminibebek Pinfur10 35+6 yız o kadar zor geçiyor ki agrılar yalancı sancılar kasık ağrıları erken doğurucam stresi 🤦♀️yaz sıcağı
Minnakpopus Pinfur10 3 gün sonra 36 hafta olacağız ama ben artık bu sıcaklarda bitik durumdayım mahvoldum piştim kurdeşen döktüm resmen 🤦🏻♀️ ne nefes alabiliyorum ne yürüyebiliyorum birden böyle kal geliyor yerimden kalkamıyorum yatakta bile sağımdan soluma 1638273627 dakikada dönüyorum 😂 haftaya tekrar kontrolüm var ner doğum tarihi alacağım nasipse
Aykam38 15+3 um kilo almadım ama küçük tansiyonum surwkli dusuk bas ağrısı yapıyor bnde ☺️😞😃bebiste iyimis baklim kız dedi doktor ama değişimi acaba diye düşünmeden de edemiyorum kendimi
As38- 37+6 bebeği geçen hafta gördüm en son 3000 kg yarın yine gideceğim bakalım kaç kg oldu 1 haftada sıcaktan dolayı aşırı zorlanıyorum artık ağırlaştım kasık ağrısı idrar enfeksiyonu derken hayırlısıyla sağlıklı bir doğum olur inşallah 🤲
melsaanne 24+2 olduk bugün 800 gram dedi doktorumuz boyumuz 2 hafta önden gidiyormuş uzun olacak muhtemelen minnak kız 🥹