happyboy_ Kan değerlerimi evde cihaz alarak ölçtüm 4 gün boyunca bugünde hastanede ölçüldü cihaz yüksek çıkarıp hastane sonucunun normal çıktı doktor gebelik şekerinden şüphelendi ama cihazda bozuk olabilir gibi konuşma yaptı ne yapmalıyım
Bussbety happyboy_ benim kan tahlilim de normal ama evdeki cihazda açlık hep yüksek çıkıyordu. İç hastalıkları doktoru gebelikle şekerin artacağını söyledi . Mecbur diyetisyene gittim .
happyboy_ Dahiliyeye sevk edip onlarda kan sonucunu yorumlasın dedi dahiliye de randevum hasta olarak 8 de gitmemi istedi ama devletteki doktor 8 ine kadar olmayacağını söyledi kızlar özelede gitmelimiyim
Bussbety happyboy_ yukarıda yazdım ya doktorum iç has yönlendirmişti ilaç vermeme gerek yok dedi diyetisyene yönlemdirdi
Nur124 happyboy_ bu değerler sınır üstü ama çok değil tabi doktorunuz daha net bilgi verir cihazın kalibre zamanı gelmiş olabilir aile hekiminize gösterin kalibre etsinler daha sonra ölçüm yaparsaniz daha sağlıklı olur insAlllah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Patiseverana happyboy_ bir de strip kullanım tarihi güncel mi ben de aynı hatayı yaptım çok yüksek çıkıyordu, stirp 2019 dan kalmıştı şimdi yeni aldım normal çıkıyor değerler
happyboy_ Patiseverana yıl doğruydu ama gün yanlısı ve tarih yanlışı vardı yaptım ama yinede sağlık ocağına uğrayacağım
Gzgn Kızlar herhangi bir şeker tanısı konulmadı ama içim rahat etmeyince evde takibi yapmak için cihaz aldım. Tokluk için 1 saat mi 2 saat sonra mı ölçüm yapmam gerekiyor