1arslanannesi25 Kızlar selam mayıs 30 son adet tarıhim bu ayın 24 kan verdim 218 cıktı bugun tekrar verdim 690 cıktı normal mi degwri böyle olan oldumu
Cozdmr 1arslanannesi25 normal canım benimde böyleydi şimdi 37. Haftadayım. Güzel artmış. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
1arslanannesi25 2Princess1Mom Cok tesk ederim bana biraz yüksek geldide acaba normalmi sizin kaçtı ilk haftalarda
1arslanannesi25 Cozdmr Cok tesk ederim acaba dedim haftasına göre yüksekmiş aklıma ikiz geldi acaba dedim
2Princess1Mom 1arslanannesi25 Olması gerektiği gibi. ❣️ Ben ilk 156 ile öğrendim sonrasında beta takibi yapmadım 1 hafta sonra kontrole gittim keseyim gördüm 😊
Cozdmr 1arslanannesi25 Rabbim verir inşallah hiç telaş edip kafana takma. Bende cok ağladım seni de gayet iyi anlıyorum. Benm hiç aklıma gelmezdi çok şükür hemen oldu. İnşallah şeninde gönlündeki olsun
Sudekumsal Arkadaşlar 8 haziran yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşadım reglimin bir gün gecikmesiyle kan testi yaptırdım 62.7 çıktı iyimi sizce ilişkiden 15 gün sonraki deger bu 2 gün önce yaptırdım bugun yine kan vericem yükselişine bakmak için
1arslanannesi25 Sudekumsal tekrar bugün Kan Ver İnşallah daha çok yükselir yükselirse zaten sağlıklı bir gebelik var demişti doktorun bana