Aslihanfindik Allah izin verirse temmuzda bebeğimi kucağıma alacam. Malum havalar çok sıcak evde klima yok yenidoğanlar için de sıcaklık 24 derece olsun deniyor ideal sıcaklık ama üstünde oluyor havalar. Sizler neler yapıyorsunuz
Hemsireezo Aslihanfindik havadar yerde mümkün olan en ince kıyafetlerle geçirecek bu dönemi. Bizimde şuan ev 30 derece doğumdan sonra sıkça duş alırıcam ve bazen zıbın bazen bez ile yatacak 🙂↕️
defnevedoruk Aslihanfindik oğlum 3 günlük ilk iki gün uzun kollu giydirdim ama bugün kısa kollu şortlu tulum giydirdim evimiz 26-27 derece
Burcak61 Aslihanfindik Temmuz beş te doğurmuştum oğlumu ilk 10 gün yenidoğan ince yakınlar giydirmiştim sonra sadece zıbın bez ve çorap uyurken üzerini örtüyordum zaten hiç de hastalanmamıştı
Aslihanfindik Hemsireezo o kadar da yenidoğan kıyafeti almışım acemilik işte hiçbirini giydiremicem bu gidişle 😊
Hemsireezo Aslihanfindik yine ince tulumlarınızı giydirin her akşam güneş batarken dışarı çıkın. Benim planlarım öyle bu pazartesi doğum planlıyoruz nasip olursa. İlk iki gün evdeyim sonra hemen akşam serinliğine dışarı çıkarız yürüyüşe🫶🏼