Birsevdannelik Amywhat bende 35 Dr gittiğimde 3000 kilo demişti doktor geçen hafta gittiğimde sormayı da unuttummherşwy yolunda demişti doktor kilosuna da çok takmadımmyatun tekrar kontrolüm var 37 olduk bakalım unutmaz isem soracağım doğum 7 temmuzda olacak kısmetse
3_bebelianne Amywhat 36haftadayım 2.700 benim kilosu az mesela doğuma kadar 3kilo olurmu diye kaygılanıyorum
Deleted33000 Amywhat benimki o haftalar arasında hemen hemen 1 kilo aldı 38+5 de 3660 Gr di yani iki gün önce
Amywhat 1234G 34.haftadayım çok ağırlaştım daha ne kadar alır bebişler tahmini doğum kilosu ne olur acaba merak ediyorum, siz kaçıncı haftadasınız 🌸
1234G Amywhat bende 33+4teyim.Bende öyle zorlanıyorum havalarda sıcak 22 aylık kızım da var ayrıca .😍32 den sonra bir arkadaşımın bebeği 39. Haftaya kadar 2 kilo almıştı mesela fazla alan da var bende merak ettim nerdeyse haftada 300 gr almış
Amywhat 1234G Oo maşallah 2 kg mu, baya kilo almış gerçekten 🫠 Allah küçük prensesinizi de yeni doğacak bebişinizi de size bağışlasın, sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Amywhat Gamzeeakt aa sizinle aynıyız bana da tam 34 te gittiğimde 2470 dedi , buraya da yazarsanız 36 haftalık kilosunu çok sevinirim 🌸
Amywhat Birsevdannelik maşallah sizinki şimdiden 3 olmuş 🧿 ben de doğana kadar 3 ü geçer mi diye merak ediyorum , hayırlı doğumlarınız olsun 🌸
Yodik Amywhat benimde 34. Haftada gittiğimde 2700 dü pazartesi gidicem 36. Hafta kontrölü o zamanki kilosunuda yazarım buradan 🙏🏻
Birsevdannelik Amywhat amin inşallah olur vlla dert etmeyin ilk çocuğumda ay kilo alsın diye neler yemedim ama aşkine almadı bunda iseno kadar özenmedim ne bulduysam ne varsa yedim çokta dikkat edemedim açıkçası
Amywhat Birsevdannelik çevreden de hep genel olarak kg ve boy için yediklerinizden çok genetik diyorlar bakalım kısmet sağlıklı olsunlar da 💟
Birsevdannelik 3_bebelianne olur olur hayta bir anda daha gazla alır şaşırırsınız valla ben öyle olmuştum 🌺
3_bebelianne Birsevdannelik sağlıklı olsunlarda haftasında 2.500ü geçtikten sonra küvöze zaten girmiyormus
Rozzzzaa 3_bebelianne o değişiyor aslında bazen vaktinde doğuyor ¾ kilo arası ama solunumu yetersiz olunca alıyorlar
3_bebelianne Rozzzzaa aman felaket tellalığı yapmayın😔 allah korusun hiç kimsenin bebeği girmesin küvöze girende tez vakit cıksın🤲🏻ben 2.500 altında olanların girdiğini duydum onu yazdım sadece
Elifmehmetemin Amywhat valla bende gittimde 1700 dedi doktor suyunda fazla dedi bana 30 haftada gittimde şimdi 31 haftalık oldum haftaya cuma kontrol var bakalım ne kadar oldu bana da 1.5 hafta önden gidiyorsun dedi