october Bububu 59 çıktı yani özellikle son üç gündür günde 4 kez estrofem içiyorum şaşkınlık içerisindeyim
october Bububu 16 ama geçen ay lucrin iğnesi oldum geçici menopoza soktu doktor, yapay bir şekilde rahmi daha rahat hazırlamak için. su an gunde 4 kez estrofem kullanıyorum
Bububu Anladım o iğneyle ilgili pek bilgim yok Climara bantda iyi yükseltiyor ama artık saçma bir şekilde bulunmuyor
october yesildeniz_ transferden önce (dondurulmuş) yüksek olması lazımmış zaten yükselsin diye estrofem kullanıyoruz 🤷🏻♀️
yesildeniz_ october iki kez dondurulmuş yaptım ama hiç hatırlamıyorum 😊 doğal döngüye göre ayarlıyorlar demek ki. Yumurtlama olmuş çatlama olmuş progesteron değeri artmış ve rahim bebeği kabul etmeye hazır olduğunda transfer yapılıyor
october yesildeniz_ evet aynen öyle ama östojen de önemli ki estrofem veriyorlar işte bence benimki düşük hayırlısı 🫠
yesildeniz_ october siz birkaç ay önce de yaptırmıştınız sanki yanlış mı hatırlıyorum. Hatta pozitif sonuç aldınız diye hatırlıyorum
october yesildeniz_ hiç pozitif sonuç almadım 😅 ilk kez transfer olacağım ben. 3 kez opu oldum, genetikten sağlıklı gelmiyordu embriyolar onu hatırlıyorsunuzdur belki