gulcee_hnm SebahatR evet silik gibi geldi başta ama sonra kuruma çizgisi olduğunu düşündüm bir daha da yapmadım erken ve yanıltıcı olur dediler ama bilmiyorum yaa belirtiler sanki gitti gibi sadece gögüslerim ağrıyor o kadar
SebahatR gulcee_hnm sana bişey diyim mi bende ilk aşılamada ilk yaptığım test bundan daha silikti hatta atayım bak 13. Gün yapmıştım hatta reglime 2 gün kala 🙊🥹 var gibi inşallah umutlandırmak istemem ama 🥰 10.gün mü yaptın
gulcee_hnm SebahatR yaa 🥹 evet aşılama gününü de sayarsak 10. gün oluyor yaptığım gün, eşim tekrar yapma dedi testte aldım ama kaldı öyle pazartesiyi iple çekiyorum söz verdim yapmıcam diye 🥲
SebahatR gulcee_hnm evet benimki bundan daha silikti 13. Gün ve pozitifti 265 le öğrenmiştim hatta 🥹 maalesef kalbi durdu ama 😢 inşallah bundada güzel haberler alırım alırız hepimiz inşallah rabbim isteyen herkese versin afiyetlisiyle inşallah 🙏🏻🤲🏻 benimde bugün 10. Gün aşılama günüyle birlikte 🙊 bende Salı günü yapayım diyorum 🥹
Genc1anneadayi gulcee_hnm evet birince hafta Progesterona başladım bugün 11.gün bende 25 Haziran da aşılama oldum fakat belirtim de yok test yaptım ikisi de negatif sanırım tutmadı siz yaptınız mı?
gulcee_hnm Genc1anneadayi evet yaptım çok silik çıktı hatta yorumlara ekledim daha önce ben kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum 🥹
gulcee_hnm SebahatR 🥹🥹 Allah sabırlar versin, hayırlı vakitte sağlıcakla nasip etsin canım Aminn inşallah 💐❤️✨ Evet salı günü daha sağlıklı olur 💗
SebahatR gulcee_hnm amin inşallah canım teşekkür ederim 🥰🥹 bişey soracağım sen sübyan perisi diye bişey duydun mu 🙊
gulcee_hnm Genc1anneadayi 10. Gün oluyor yaptığım test tekrar yapcaktım ama eşim yaptırmadı pazartesiyi bekleyelim dedi, doktor 14-15 gün olunca gel kan ver dedi 15 gün oluyor pazartesi günü o gün gidicez bakalım nasip hakkımızda hayırlısı
asyamamy Ben 26 Haziranda aşılama oldum dayanamadım gittim kan verdim bugün. 0,200 çıktı beta. Acaba hala umut var mı bilmiyorum. Çok erken yapmışsın dediler ama olsa az da olsa çıkmaz mıydı kanda
Kirazlar27 asyamamy evet biraz erken olmuş bende perşembe günü hastaneye gitmiştim ağrılardan duramamıştım doktor illa alalım dedi referans değeri 10 üzerinden 7 çıkmıştı teste göre hamile değilim ama yedi olmasıda kafa karıştırdı ebe bi arkadaşım haftaya tekrar ver dedi doktorumada attım sonucu gebelik yok ama çok erken haftaya ver testi dedi ayın 10 U adet günüm 10 unda tekrar vermeyi düşünüyorum
asyamamy Kirazlar27 Evet 7 şüpheli bir değer. Yükselebilir değerin. Burada senin gibi olup yükselen çok kişi yazmış. Bende 10-20 arası çıkar diye düşünmüştüm ama 0,200 çıkınca umudum kalmadı