Merhaba dostlarım
Kaç yıldır bu platformdaydım tedavi süreci yaşadıklarımı burada paylaştım,burda olumlu hikayeleri okuyup,ümit buldum.
Üniversite yıllarından beri pcos ile mücadele ettim takviyeler ilaçlar ve ben 2 -3 ay da regl olan sivilce tedavisi gören bir pcoslu idim..evlendikten sonra doktor takibi ile 3 kez çatlatma iğnesi denedik nasip olmadı daha sonra ilaç kullandığım için korunduk..Korunmayı 2024 mayıs ayında bıraktım ve 2025 Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim..
Bende hiç olmayacak zannederdim sayısız test ,stres yaşadım ama sonunda Rabbim nasip etti şükürler olsun.. Salı günü kalp atışlarını dinledik miniğin🌸
Demem ki o ki lütfen ümitsiz olmayın hani derler ya ne zaman kafandan atarsan o zaman olur gerçekten öyle oldu çalışmaya başladım sadece ⅔ günde. 1 değerlendirdik 47. Günde yumurtlama yakaladım ve değerlendirdik sağlıklı beslendim diyetisyen desteği aldım ,infolic combi kullandım,kıvırcık nane çayı içmiştim hormonlarım için bunların faydası olmuştur inanıyorum ki zamanı şimdiydi diyorum
Rabbim bu yolda emek veren göz yaşı döken gönülden isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah bende aynı yollardan geçtim,en önemlisi iyi bir doktor ve sağlıklı beslenmek kesinlikle
Hepiniz dualarımdasınız🌸✨🌼