Busranur_mnts Fnur6435 o zaman 4+0 Dı 5+2de kontrole gittim alttan muayene edildi kese göremedik beta bakıldı 1990 çıkmıştı yarın 6+2 yine kontrole gidicem doktor 1 hafta bekle öyle gel karından rahatça görürüz dedi
Fnur6435 Busranur_mnts inşallah görürsünüz :) kalp atışını da duyarsınız. Benim de yarın 5+1 oluyor uygulamaya göre de ne zaman gitsem doktora bilemiyorum
Busranur_mnts Fnur6435 inşallah canım kuzenim de 6 haftada gitti bebeği de fördü 8 de gitti kalp atışını duydu acele etmedi o 🤭
Htcilbay Elfidanur benim tup bebek adet tarihinde betam 1000 di. Ve ikizlere hamileyim. 2 hafta sonra doğumun var dua edin kızlar. 🥰😘
Yarenkocaak Htcilbay ayy bende 7 haftalık ikiz gebeyim. Allah’ım doğumunuzu kolaylaştırsın. Sağlıcakla almayı nasip etsin 🌸
ileydzgn Yarenkocaak bende 1 hafta önce baktırdığımda hcg 10.000 üstü çıktı ugs keseyi gördüm ama yani tahmini 5-6 haftalıktı son adetime göre şuan 7 haftalık olması lazım bende hcg çok çıktı acaba ikizmi diye şüphelenmiştim baya
Htcilbay Yarenkocaak Amin çok teşekkür ederim 🤲🙏🥰 Rabbım sizede bu süreci güzel geçirip hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip inşallah 🤲
Sevda_kygszz Hurit saglik ocaginda vermistim 5 cikmisti varda diyemem yokda diyemem demislerdi 10 gun sonra tekrar ver demislerdi ben 7. Gun hayalet cizgi gjbi cok zor gorulen bi cizgi gormustum beta verdigimde 470 cikmisti😂