Ksnmera EsoMom_ bugün gittim doktora dedim randevu bulamadım bu saaatten sonra bualamazsın diyor hiç yardımcı olmuyor devlet hastanesi
EsoMom_ Ksnmera hepsi kendi keyfine göre yakışıyor eğer diğer testlerinde sorun yoksa yapmanı gerektirecek bi surumda yoktur bence ben ikili üclü diğerlerini yaptırmadım bana zorunlu tuttu detaylıyı diye
mucizem4423 Ksnmera bilmem yeri değişiyor bazen sağ bazen sol bazen yukarda kdkdkdkdk bazen de aşağıda 😂😂
mucizem4423 cakirbebek ben anlayamıyorum tam olarak ne olduğunu gaz mı diyorum acaba bilmiyorum ama farklı da geliyor kestiremiyorum
EsoMom_ Ksnmera tabi canım benim bi kaybım var ondan zorunluluk yaptırıyorum yoksa bende gerek duymam
Ksnmera EsoMom_ 2 Li de benden o kadar kan aldılar ki öldüm sandım gün boyu ölü gibiydim kolum mosmordu bir daha o durumu yaşamak istemem o yüzden yapmam asla canım
Nigar_A minikmucizemm__ bize de 16da kız dedi dr.İnşa Allah değişmez bi kaç bişey aldım çünki)) Amin siz de İnşa Allah🤍🤍🤍
2boysmotherr Ksnmera ben ve çevremdeekimi duysam erkek eşimin 3 arkadaşı var eşleri hamile onlarda erkek kasım aralıkta dogum onlarında bizim aralık 20si tahmini kız senesi diolardı bence erkek senesi net😂😂
kubos_ aysi6576 bende 18.haftadayım çatlağı henüz yok tatlı badem yağı kullanıyorum tavsiyeler üzerine