Bitanem kimse kendi açtığı postlara bakmaz, kimse kendine gelen eleştirilere bakmaz, kimse ya bana herkes aynı şeyi söylüyor acaba dedikleri doğru olabilir mi diye öz eleştiri yapmaz ama herkese her şeyi söyler. 🤣🤣
Bu arada evet beta hcg önce kana karışır sonra idrara karışır yani kanda negatif çıkmışsa o gün veya ertesi gün idrarda pozitif görmen imkansız gibi bir şey, ancak Allah’ın istemesiyle olur
Kaç aylık evlisin bilmiyorum, yeni evliyim yazmışsın. Küçükken evlenen insanların hemen çocuğu olur zannederdim, öyle olmadığını evlenince anladım 🥹
Bizzat gittiğim doktor bana 1-1.5 sene çocuk olmaması normal dedi. İstersen her gün ilişkiye gir yani kadın vücudunun bu yeni yaşama alışması için belli bir süre gerekiyor
Bu zamana kadar edindiğim tecrübelerle sana şunu söyleyebilirim ki bi 3-4 ay iki günde bir veya üç günde bir ilişkiye girerek deneyin. Baktın olmuyor, ovulasyon testi al ve yumurtlamalarını takip et
Tabi evvela bir kadın doğuma git bence rutin kontrole. Bebek düşünüyoruz genel bir kontrole geldim de bi kanına baksınlar karnına rahmine falan baksınlar olağandışı bir şey var mı diye