Orkidem8 Kızlar herkese hayırlı günler. Öncelik olarak dün buraya gebelik testimi attım hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla 🐥 ben de onu bunu araştırarak deneyimlerimle bişey denedim tabiki heşeyin Allahtan geldiğini öncelikle belirtmek isterim inancımız sonsuz size belki saçma gelir belki beni linçlersiniz ama denedim ve tuttu size de belki umut olur diye paylaşmak istiyorum.. YAKI İLE HAMİLE KALDIM. Araştırdım çoğunluk bununla hemen hamile kaldığını dile getirmiş bende denemek istedim ve gerçekten tuttu bunu sizde deneyebilirsiniz 🌼 Yumurtlama Pik Gördüğüm 2 gün öncesi cinsellik oldu pik gördüğüm zaman (yakıyı belime yapıştırdım ilişkiden 3 saat önce )onunla beraber ilişki oldu 1 saat sonra çıkardım sonra 2 gün daha değerlendirdim ve HAMiLEYİM🐥🦋 Denemesinizi tavsiye ediyorum KESİN DEMİYORUM SADECE DENENDİ VE OLUMLU SONUÇLANDI 😇🌈
Nur8893 Orkidem8 Gözün Aydın Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍 Denemekte fayda var neden olmasın 🌸
anneyim01 Orkidem8 Maşallah Allahım Sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebeğinizi Adınıza Sevdim Dua edin Bizlerede 🤲🏻☺️
Orkidem8 Esnsntrk ovülasyon testi takibi yaptım ben 24 günde bir adet oluyorum yumurtlama takibini hemen adetim bitikten bir gün sonra başladım 3-4 gün sonra pik gördüm öncesini de o günü de sonrasınılar değerlendirdim :) pik gördüğüm gün belime yakı yapıştırdım 3 saat sonra birliktelik oldu dayanabildiğim kadar belimde tutmaya özen gösterdim
tahamommy Bende düzenli hacamatın etkisine çok inanıyorum kızlar 🌸 sağlıklı gebelik için önce vücudumuza temizlememiz gerekiyor ağır toksinler ve metallerden, rabbim evlat yolu gözleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
mrvrm Bir1kelebek eczanelerde satılır. Hepsi mentollü değil. Kokusuz olan da var. Yapıştırdığınız yeri ısıtarak yumuşatıp ağrısını alır. Gebelik için de şey olarak duymuştum. Rahim soğukluğu da gebeliğe engel olduğu için arkadan belinize yapıştırıyorsunuz. Orayı sıcak tuttuğu için rahimde de sıcak ortam oluşuyor. Döllenme ve tutunma daha rahat oluyor. Bunları duyduğum için denemiştim bir ay. Tutmamıştı 😅
Ayfersalih28 Bir1kelebek adetin 5.gunu takmaya basla eczaneden al Her duştan sonra yenile yumurtlama gunu gördün diğer gunu çıkar bir daha takma Karnına ince bez koy 1 hafta falan Adetin 5.gunu hayit cayi ic gunde 1 bardak 2,3 gun ic sonra devam etme Elinden geldiğince kirmizi turuncu meyveler ye Bol yürüyüş bol su iç
kimebaktin4 Orkidem8 ahags 🤣 afiyet olsun ben sürekli yediğim için bilmiyor dün arkadaşım o şekilde hamile kalmış
dilarakocc Kızlar şöyle bişey var sperm çok sıcak yerleri sevmez mesela siz sürekli bebek düşünüp strese girdiginizde rahminiz ısınıyor ve spermler ölüyor yakı da rahim bölgenizi çok ısıtıyor olmasın dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim ben de bir yerde okumuştum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah gönülden duamdır💝❤️🔥🍀🩵💘🪻