Demetatlassss EsoMom_ EsoMom_ yaptım canım negatif çıktı ama henüz adet olmadım 2 gün gecikti bilmiyorum artık
Papatyam--01 Artımed güvenli değil kuzum beneım geçen ay hep yalancı pozitif verdi. Günün geçtiyse kan ver ya da iyi bir marka ile yap
Demetatlassss Papatyam--01 awox markayla yaptım canım negatif çıktı günüm 2 gün geçti bekleyeyim daha
Demetatlassss EsoMom_ Canım şuan kahverengi Bi akıntım var ama regl oluyorum başka birşey mi bilmiyorum inşallah vardır ya
Demetatlassss 1GamzeliAnne1 başka test yaptım negatif oldu gecikmem var ama bilemedim bekleyeyim Bi kaç gün daha olmadıysa tekrar yaparım kasıklarımda ağrı var ara sıra mide bulantısı oluyor bide akıntı çok fazla
1GamzeliAnne1 Demetatlassss Canım gebelik var görünüyor ama Kimyasal gebelik olabilir Boş gebelik Dış gebelik Bir sürü seçenek var Eğer gebelik oluşmasını istiyorsan inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🩷
1GamzeliAnne1 Demetatlassss Bende kimyasal gebelik geçirmiştim 3 sene önce tahlillerde kanda bile pozitifti ama 10. Günün sonunda normal bir şekilde regl olmuştum
Mariam2 Demetatlassss bekle biraz yarın belir regle doner donmese yerlesmedir bugun de benim regl olmam lazımdı ama olmadim idrar testi negatif