bebek_29 Blueeberryy Bana saçma kırıcı yorumları yapana ben ağzının payını veririm zaten birde siz bakın kaç gündür benim açtığım postlara takmışsınızz bir salın bence artık bende daha fazla post açan insanlar var 300 400 tane açan var
MorKelebek54 bebek_29 siz baskalarinin postlarina takma haddini buluyosunuz ama baskalarina sira gelince neden diye mi sorguluyosunuz? Postun konusu hic onemli degil burda herkes eşit. İstedigi gibi herkes post acabilir. İnsanlar kaynanasini gorumcesini anlatırken moderatörlerimiz müdahale etmiyosa bi sorun yok demektir. Sizin icin varsa kullanmassiniz olur biter..☺️
MorKelebek54 bebek_29 cevap verdim fakat onay bekleniyor diyo. Tekrar yazayim. MorKelebek54 siz baskalarinin postlarina takma haddini buluyosunuz ama baskalarina sira gelince neden diye mi sorguluyosunuz? Postun konusu hic onemli degil burda herkes eşit. İstedigi gibi herkes post acabilir. İnsanlar kaynanasini gorumcesini anlatırken modlar müdahale etmiyosa bi sorun yok demektir. Sizin icin varsa kullanmassiniz olur biter..☺️
MorKelebek54 Blueeberryy insanlar o kadar bencil ki.. kendine sira gelince duyarin dahi duyarini kasar baskalarina gelince umrunda demahi olmaz linc etmeye calisir. Allah akil fikir verdin ne diyim
bebek_29 dedimolabilirrr Ne alaka kendimi dikkat çekmek için yapıyorum keşke bu uygulamayı kullanmasaydım hatta şuan silesim bile geliyor ama sizler için değmez silmeye
dedimolabilirrr bebek_29 senin silemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ama ben seni engelleyeceğim bir daha gözüm görmesin😂
biranneadayi1 O zaman sizin insanları eleştirmek için açtığınız bu başlık da buraya uygun değil 😅 yani yazmak istediniz yazdınız dimi? Onlar da yazmak istemiş yazmış, okumazsınız olur biter. Bırakın milleti özgürce istediğini yazsın yani 😁😁
bebek_29 biranneadayi1 Tamamda yazsın ben illa yazmasın mı dedim sadece gebelik uygulaması gebelikle ilgili postlar olmasını istedim
bebek_29 dedimolabilirrr Engelle bacım engellee bende seni engelleyeceğim bende karşıma çıkmanı istemiyorum zaten
dedimolabilirrr bebek_29 hadiii bakalım ayrıca bacım deme lütfen dertleşme postlarında birbirimize bacım diyoruz biz senlik değil yani 😂
MorKelebek54 bebek_29 iki kere cevap verdim ikisinde de onay bekleniyo diyo. Kisa ge öz sekilde cevap vereyim tekrar. Bu tarz postlar sorun olsaydi moderatörler mudahale etmiyosa demek ki sorun yor demektir ama sizin icin sorunsa uygulamayi kullanmassiniz olur biter.
Mrscakir bebek_29 senin postlarından daha saçmaları olabilir ama o saçma postları açanlar gelip senin gibi saçma post açtığı halde millete ne saçma post açıyorlar demiyorlardır. Sen kendi açtıklarına bakmadan millete laf ediyorsan haketmişsindir. 🤫
bebek_29 Mrscakir Kendi açtıklarıma bakıyorum zatenn birde başka insanlar laf atmazsa bende atmam zaten:))))
ddefnos bebek_29 aradığın şeyi bulabilmek için arama başlığı var kim ne istiyorsa oraya yazıp eski ya da yeni konuları görüp arayabilir. Hamilelik hormonel olarak zor bir süreç insanlar yakinlarindakine eşine bile paylasamadigi şeyleri onu tanımayan tarafsız insanlardan yorum almak istiyor olabilir forum olmasinin amacıda bu zaten kaldı ki en çok cevap verilen postlar genelde bu postlar oluyor farkettiyseniz biz kadınlar konuşmayı seviyoruz. Ben bi mahsuru olduğunu sanmıyorum buda bi hamileye hizmet ruhsal durumunu rahatlatmak için. He gerçekten gereksiz postlar yok mu sırf yorum almak için var ama beni ilgilendirmiyor saçma buluyorsam okumadan yorum yapmadan geçiyorum herseyi eleştirecek olsak herkesin bi kusuru bulunur zaten
Mrscakir bebek_29 laf eden insanlara karşı savunun o zaman kendinizi. Gelip buraya dikkat çekmek için post açmayın 👻