ilaymom Nurronn yumurta,muz, avokado, çiğ badem fındık, kefir, kaşar, kabak çekirdeği aklıma gelenler bunlar . Ultrason ölçüsü ile tam doğru sonuç olmuyor zaten 500 gr oynuyor diye biliyorum doğum kilosu 😊
Nurronn Minnakpopus doğana kadar 3.300 olur dedi biraz zayıf kalabilir dedi bende endişelendim açıkcası
Nurronn 2cocuk2kopek doktor doğum yapana kadar 3.300 olur dedi buda biraz zayıf kalabilir dedi o yüzden endişelendim ilk bebeğim oldugu için bende sormak istedim 💕
Tazeanne2016 Kilosu gayet iyi maşallah , fazla kilolu olması da çok sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor genelde anne de şeker , gizli şeker vs varsa çok yüksek kilolu doğuyor bebekler , ve erken doğumu tetikliyor bazen
Nurronn Tazeanne2016 doktor doguma kadar 3.300 olur biraz zayıf kalabilir dedi bende o yüzden endişelendim açıkcası
Minnakpopus Nurronn yok yav daha ne olsun Allahım sağlık sıhhat versin gayet güzel bence kilosu 🌸sağlıkla gelsin
Ozgemlym Nurronn endişe edecek hiç bişey yok kızı. 3 kilo doğdu çok şükür sağlıklı şuan 5 yaşında strese sokma kendini gayet iyi 😊
2cocuk2kopek Nurronn 3230 doğdu oğlum sonrasında hemen kilo aldı hiç sorun değil canım 3 ü tamamladıysa gayet yeterli
BetulSahin5444 Nurronn Doktorunuz saçmalamış bence benim kızım 3 buçuk doğdu gayet iyi kilosu bol bol meyve ye meyvede güzel kilo aldırıyor