Anonimmommy Haftaya yeni girdim. Bebek hareket ettiği esnada karnımın içinde çıt diye böyle sanki eklem kütlemesi gibi incecik ses çıkıyor. Etrafımdakilere söylediğimde daha önce böyle bişey duymadıklarını söylüyorlar. Ama eşim ve annemde şahit olsu sese gün içinde ara sıra oluyor. Böyle bişey duyan yaşayan oldu mu o ses ne olabilir gerçekten hareket ederken bebeğin bi yeri kütlüyo olabilir mi
NoName_ Anonimmommy bebeğin eklemlerinden geldiği söyleniyor 30.haftamdayım ama daha öncesinden başladı benim bebek hareket ettiğinde bazen çıt sesi geliyor,daha önce burada okumuştum garip gelmişti başıma gelince anladım eşimde duydu hatta😅
ddefnos Anonimmommy bebeğin kemiklerinden geliyormuş doğru duyuyorsunuz oğlumda duyardım herkes delirmisim gibi davraniyordu😅
Gzm122 Anonimmommy ayyy aşkooo inanmıyorum yalnız değilim demekki 😂 benden de 36. Haftadan itibaren geliyor oğluş hareket edince çıt diye ses 5-6 kere yaşadım. Youtube da kağan kocatepe var doktor o beneğin eklem sesi olduğunu söyledi. Çok şanslıyız bunu duyanlar olarak mucize gibi bir şey 😍
Anonimmommy NoName_ teşekkür ederim ya yalnız değilmişim çevremdekiler sanki böyle bi şey imkansızmış gibi tepki verdikleri için bende tedirgin olmuştum 😂
dilaradoyan Anonimmommy doğru doğru bende de oldu hatta buraya sormuştum çoğu kişi de duyduğunu söyledi. Bebek büyüdükten sonra oluyor eklem yerinden geliyor diyorlar ama tam olarak sebebi bilinmiyor 😂 çok garip bir ses
Anonimmommy ddefnos iyi bari çok şükür normal birşey değil mi bu eklemlerinde bi sıkıntı olmuyor yani
Deryadeniz06 Haftamdan beri basladı ödüm kopuyordu zarini falan yirtmaya calisiyor sandim doktorda hickirigi dedi alakasi yok hickirikla hareket ettiginde oluyor
Denizgil Ya burası iyiki var 37. Haftadayım ilk çıt sesi duyduğumda inanamadım şimdi bariz şekilde çıt sesi geldi bebişte dönüyordu tam içimde :) demek ki herkesin başına geliyor çıtırdak bebişler ;) rahatladım bende
rabiayksll Ay bende aynı durumdayım 36 haftadayım ama 10 gündür ara ara duyuyorum bi de kimse inanmıyor anlam veremiyor korkuyordum açıkçası doktora sordum o da ilk defa duydum deyip güldü bana 😅🤷♀️