Dilan-dag Kalbimde bende henüz hissedemedim canım normal mi acaba 20+5 doğumda kasım ilk haftasından sonra dedi doktorum normal olacağı için
Dilan-dag Kalbimde alt tarafta bazen böyle seyrilme gibi oluyor damar atar gibi oluyor ama o mudur acaba emin değilim 🤔
Nazli_3009 Kızlar benim doğum 10 Kasım olarak görünüyor alışverişe başladınız mı ?? Neler alacaksınız hiçbir bir fikrim yok
Zero93 Nazli_3009 Bebek arabasını aldım.Birkac kıyafet aldım,ağız mendili, bebek kamerası aldm. Haftaya beşik ve oda takımını alacağız inşallah.
Aaa_1 Kalbimde benim de 13-15 kasım 🙋🏻♀️ göbek bayağı çıktı, tekmelerini de 16. Haftada hissetmeye başladım ben. Cinsiyet nedir?
Aaa_1 Nazli_3009 favoriye ayıyorum alacaklarımı, beğendiklerimi, tavsiyeleri. Ben galiba bi anda alacağım her şeyi
Fffyza23 Benim 25 Kasım gözüküyor şu an. Yarın randevum var 1 aydır görmüyorum bebişimi heyecanlıyım 😍 yarın da artık detaylı ultrason için yönlendirme yapacağını söylemişti doktorum bakalım neler olacak
Nazli_3009 Aaa_1 bende öyle yapacağım sürekli parça parça alıp bölmeyeceğim direkt minimal bir liste oluşturup onları alıp aradan çıkarmak en iyisi uzadıkça ve böldükçe gereksiz çok şey ekleniyor
Nazli_3009 Aaa_1 sizinle aynı haftada gireceğim devletten sıra bulmaya çalışıyorum 1 hafta içerisinde bulmazsam 22-23 arasında gireceğim 24 e kadar yapılıyor
Berlibusra Kalbimde benim Kasım 28 hareketlerini hissediyorum 3.gebeliğim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşaAllah 🤲Âmîn